0
1
σχόλια
304
λέξεις
210
Tο Onassis Shop λειτουργεί στο φουαγιέ του ισογείου της Στέγης, με ξεχωριστά και συλλεκτικά αντικείμενα τέχνης
 
DOCTV.GR | ΦΩΤΟ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΖΕΤΖΙΑΣ/ΣΤΕΓΗ
26 Δεκεμβρίου 2022
Το Onassis Shop φιλοξενεί ξεχωριστά αντικείμενα τέχνης, memorabilia σχετικά με τις παραστάσεις της Στέγης, συλλεκτικά αντικείμενα και βιβλία από τις εκδόσεις της αλλά και τα πολιτιστικά δρώμενα που διοργανώνει, με κόστος από 1.5 έως 45 €.

ΤΟ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ: Ξεφυλλίστε τις σελίδες των Onassis Publications, την εκδοτική σειρά που καταγράφει τρέχουσες τάσεις στη σύγχρονη ελληνική καλλιτεχνική δημιουργία, αλλά και θέματα που κατακλύζουν το παρόν και θα κυριαρχήσουν στο μέλλον, όπως η ΑΙ, η πολιτική οικολογία και ο ψηφιακός πολιτισμός. Η έκδοση με τον εικαστικό κόσμο του κορυφαίου Έλληνα χορογράφου Δημήτρη Παπαϊωάννου, μια μελέτη γύρω από την αθηναϊκή πολυκατοικία και την ταυτότητα της πόλης της Αθήνας, την πιο πρόσφατη σειρά έργων του διεθνούς εικαστικού Γιάννη Βαρελά, το πρώτο κόμικς manga που δημιουργήθηκε με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις της τεχνητής νοημοσύνης ή ένα κοινωνικό-επιστημονικό γλωσσάρι για τον καιρό. Oι Onassis Publications συμπεριλαμβάνουν και μια σειρά από συλλεκτικά LP βινύλια και CD, που δημιουργούν ένα διαφορετικό σύμπαν γύρω από τις δράσεις της Στέγης.

O ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΓΙΑΝΟΥΛΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ: Ένα ατόφιο κομμάτι της ιστορίας της γλυπτικής μέσα από μια σειρά των ξεχωριστών αναμνηστικών αντικειμένων που δημιουργήθηκαν με αφορμή την έκθεση στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του ΑΠΘ για τον «Έλληνα Ροντέν», τον γλύπτη Γιανούλη Χαλεπά. Βρείτε από σημειωματάρια έως αριθμημένα art prints.

«ΣΠΙΡΤΟΚΟΥΤΟ – THE MUSICAL»: Το «εμπρηστικό μιούζικαλ της χρονιάς» δεν θα μπορούσε να μην έχει τα ανάλογα memorabilia όπως T-shirts με το motto της παράστασης, τσάντες, αναπτήρες και, φυσικά, πολλά σπιρτόκουτα και ανεμιστήρες.


Onassis Shop στη Στέγη: Στέγη Ιδρύματος Ωνάση: Λεωφόρος Συγγρού 107, Τετάρτη έως Κυριακή, 18:00 – 23:00 στο φουαγιέ του ισογείου.


Προσεχώς στη Στέγη
20 χρόνια The Callas, μια πολυμορφική έκθεση και τι σημαίνει L.S.D.
Online live: O Ψαραντώνης από το Νερατζέ Τζαμί
«Τι θα κάνεις με τη Λίντα, Βαγγέλη;»
Οι 35 αγαπημένες μας ταινίες για το 2022
εμφάνιση σχολίων