0
1
σχόλια
170
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
«Το εργοτάξιο στην πλ. Εξαρχείων ως άντρο βασανιστών» καταγγέλει η δικηγόρος Άννα Παπαρρούσου
DOCTV.GR
12 Σεπτεμβρίου 2022
Η δικηγόρος Άννα Παπαρρούσου καταγγέλει πως τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια χτύπησαν και έκλεψαν μια γυναίκα την ώρα που έφευγε μετά από νυχτερινή έξοδο στην περιοχή. Σύμφωνα με την ανάρτησή της στα κοινωνικά μέσα: «Χθες βράδυ (σ.σ βράδυ Παρασκευής) εκτός από τις παράνομες συλλήψεις και προσαγωγές, τις κακοποιήσεις και τα βασανιστήρια στους συλληφθέντες, καταγράφηκε και το ακόλουθο περιστατικό: Γυναίκα που πάει να πάρει το μηχανάκι της από την Τσαμαδού στοχοποιείται από τους αστυνομικούς-φρουρούς της λαμαρίνας και την τραμπουκίζουν. Εκείνη απαντά και η λαμαρίνα ανοίγει.

Την τραβούν μέσα στο εργοτάξιο και την κακοποιούν. Επειδή φώναξε βοήθεια και υπήρχε κόσμος έξω, δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το γνωστό έργο τους και ύστερα από λίγο την άφησαν να φύγει με μώλωπες σε όλο της το σώμα, αλλά αρτιμελή.

Στη συνέχεια διαπίστωσε ότι της έλειπαν τα 100 ευρώ που είχε στην τσάντα της. Το αυθαίρετο εργοτάξιο της Πλατείας Εξαρχείων ανοίγει που και που και λειτουργεί και ως άντρο βασανιστών και κακοποιών του κοινού ποινικού δικαίου».
 
εμφάνιση σχολίων