0
1
σχόλια
296
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Για τον σουρεαλισμό των νέων μέτρων, ένα χιουμοριστικό κείμενο
 
DOCTV.GR | UNSPLASH
9 Νοεμβρίου 2021
Ξυπνάω το πρωί και κάνω ΕΝΑ RAPID προτού φύγω για δουλειά. Παίρνω το μετρό ΔΙΧΩΣ RAPID κ κατεβαίνω στη στάση. Σταματώ για λίγο στην τράπεζα και μπαίνω ΜΕ RAPID.
 
Λίγο πιο κάτω πετάγομαι στην εκκλησία να ανάψω ένα κερί κ εκεί ο ιερέας που δουλεύει πρέπει να έχει κάνει RAPID αλλά εμένα δε μου χρειάζεται το δικό μου RAPID κι έτσι μπαίνω μέσα στην εκκλησία στο έτσι.
 
Ύστερα πάω στη δουλειά μου κι εκεί πρέπει να έχω το RAPID διότι θα φάω πρόστιμο κ δεν μπορώ να δουλέψω χωρίς αυτό.
 
Μετά από λίγο πεινάω κ πάω στο σούπερ μάρκετ να πάρω κάτι ΔΙΧΩΣ RAPID. Αλλά πετάγομαι για λίγο και απέναντι στο καθαριστήριο να πάρω το παντελόνι μου ME RAPID. Γυρίζω στη δουλειά μου και ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ έχει RAPID. Μετά σχολάω.
 
Περνάω από μια καφετέρια να δω το φιλαράκι μου που δουλεύει εκεί ME RAPID αλλά εκείνος μόλις σχόλασε και μου πρότεινε να πιούμε ένα καφέ κ να τα πούμε αλλά αυτό δεν γίνετε διότι δεν έχουμε ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ κι έτσι δεν επιτρέπεται να καθίσουμε, ενώ πριν 5 λεπτά ο φίλος μου δούλευε στην ίδια καφετέρια κανονικά ΜΕ RAPID.
 
Οπότε του λέω μήπως πάμε κανένα Σινεμά, Θέατρο ή γήπεδο αλλά δεν θυμόμουν πως εκεί δεν επιτρέπεται ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ RAPID αλλά ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.
 
Ναι, αλλά επιτρέπεται μου λέει ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ και ΧΩΡΙΣ RAPID. Ναι, αλλά του λέω δεν παίζω τζόγο. Έτσι λοιπόν και τα δύο RAPID που έχουμε κάνει δεν πιάνουν και τα κάναμε τζάμπα.
 
Πριν τα πετάξουμε στα σκουπίδια σκεφτόμαστε ότι θα περάσουμε για λίγο από το mall και πρέπει να τα έχουμε διότι μόνο ΜΕ RAPID θα μπούμε ενώ μόλις βγήκαμε από το λεωφορείο χωρίς RAPID…
 

Διαβάστε επίσης: Γεροτζιάφας: Τα 14 μέτρα που πρέπει να ληφθούν εδώ και τώρα
 
εμφάνιση σχολίων