0
1
σχόλια
193
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Ξεκινά δωρεάν μαθήματα αυτοπροστασίας για γυναίκες, με στόχο να δημιουργηθεί ένα ισχυρό δίκτυο αλληλοϋποστήριξης γυναικών
 
ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ | PEXELS
22 Σεπτεμβρίου 2021
Για άλλη μια φορά ο Δήμος Πατρέων βάζει τα γυαλιά σε όλους, με δράσεις που αποδεικνύουν πως ο άνθρωπος είναι το επίκεντρο. Με αφορμή τα περιστατικά κακοποιητικών συμπεριφορών απέναντι στις γυναίκες που συμβαίνουν όλο και πιο συχνά, το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου ξεκινά μαθήματα αυτοπροστασίας τα οποία είναι δωρεάν και βασίζονται σε τεχνικές των πολεμικών τεχνών.

Στόχος του προγράμματος είναι η διαμόρφωση ενός δικτύου γυναικών που θα επικοινωνούν, θα μοιράζονται, θα ενεργοποιούνται, θα διεκδικούν και θα αντιστέκονται.

Έτσι, κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, οι συμμετέχουσες όχι μόνο θα εξασκούνται αλλά θα μπορούν επίσης να συζητήσουν με ειδικούς σχετικά με το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας στο στενό ή γειτονικό περιβάλλον, του τρόπου αντίδρασης απέναντι στα φαινόμενα της σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά και για τη γυναικεία αυτοεκτίμηση.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, ώρες 11.00 π.μ. - 12.00 μ.μ. Σημείο συνάντησης: Πλατεία – Γήπεδο μπάσκετ εντός του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων. Πληροφορίες βρίσκουμε στην ιστοσελίδα του Δήμου: www.e-patras.gr και στο τηλέφωνο 2610436652, Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00πμ – 1.00μμ. E-mail: [email protected]

Διαβάστε επίσης:
Τέλλος Φίλης: Όχι δεν είναι απλά άλλη μια Γυναικοκτονία
«Να είσαι κυρία, είπαν»
«Είμαι τσούλα»
εμφάνιση σχολίων