0
1
σχόλια
195
λέξεις
Α' ΠΡΟΣΩΠΟ
Αντί να ορκιζόμαστε τιμή και υπακοή, καλύτερα να ορκιζόμαστε βοήθεια και παρακίνηση

 
DOCTV.GR | UNSPLASH
22 Ιουλίου 2021
Την άλλη μέρα, ο δικηγόρος του Μπέρναρντ της παρέδωσε αυτή την απάντηση: "Ο έρωτας είναι ο ύστατος παράνομος. Απλώς δεν παραδέχεται κανονισμούς. Το περισσότερο που εμείς μπορούμε να κάνουμε είναι να προσυπογράψουμε σαν συνεργοί του. Αντί να ορκιζόμαστε τιμή και υπακοή, καλύτερα να ορκιζόμαστε βοήθεια και παρακίνηση. Αυτό σημαίνει πως η ασφάλεια αποκλείεται. Οι λέξεις "κάνω" και "να μείνει" καταντάνε ακατάλληλες. Ο έρωτας μου για σένα δεν δέχεται δεσμά. Σ' αγαπάω ελεύθερα και τσάμπα".

Η Λη Τσέρι βγήκε στις βατομουριές και έκλαψε. "Θα τον ακολουθήσω ως την άκρη του κόσμου", μονολόγησε με λυγμούς. Ναι, χρυσή μου μόνο που ο κόσμος δεν έχει άκρη. Ο Κολόμβος το διευκρίνισε.


Ο Τρυποκάρυδος, Μια απίθανη ιστορία αγάπης, εκδόσεις Αίολος.Ο Τόμας Γιουτζίν Ρόμπινς (Thomas Eugene Robbins, 22 Ιουλίου 1932) είναι Αμερικανός συγγραφέας. Τα μυθιστορήματά του αποτελούνται από πολύπλοκες, συχνά φανταστικές, ιστορίες με σατιρικό υπόβαθρο και πολλές, παράξενες, και καλά τεκμηριωμένες λεπτομέρειες. Από τα πιο γνωστά βιβλία του είναι Ο Τρυποκάρυδος, Ακόμα και οι Καουμπόισσες Μελαγχολούν, Το Άρωμα του Ονείρου.
 

Διαβάστε επίσεις:
Ρόμπινς: Ποιος λέει ότι τα λεφτά δεν φυτρώνουν στα δέντρα;
Ρόμπινς: Έκσταση
Ρόμπινς: Η ικανότητα να αλλάζεις τον κόσμο
Ρόμπινς: Τι είναι τα φιλιά
εμφάνιση σχολίων