0
1
σχόλια
233
λέξεις
CULTURE
Από τον Γιώργο Σαρηγιάννη
 
PRESS | PHOTO: ATHENS EPIDAUROUS FESTIVAL
16 Ιουνίου 2021
Είστε στην κατηγορία «65+»; Το Φεστιβάλ Αθηνών/Επιδαύρου, εδώ και κάποια χρόνια, έχει προβλέψει για σας «εκπτωτικά εισιτήρια». Για να δούμε τι εννοεί λέγοντας «εκπτωτικά εισιτήρια». Ας το κάνουμε πιο λιανά. Είστε «65+» και θέλατε, για παράδειγμα, να πάτε απόψε στο «Megaron Gala» -Ορχήστρα του Μουσικού Φλορεντινού Μαΐου/Ζούμπιν Μέετα/Πινχάς Ζούκερμαν-, στο Ηρώδειο; Εισιτήρια για «65+» ηλεκτρονικά δεν μπορείτε να κλείσετε. Εισιτήρια για «65+» τηλεφωνικά δεν μπορείτε να κλείσετε.

Άρα πρέπει να κατεβείτε στο κέντρο -με τη μάσκα σας-, στα κεντρικά εκδοτήρια -Πανεπιστημίου 39, εντός Στοάς Πεσμαζόγλου. Αν -ΑΝ, λέω- έχουν  απομείνει «εκπτωτικά 65+» αυτά, να ξέρετε ότι βρίσκονται στην πάνω ζώνη -αυτή που το Φεστιβάλ επιμένει να ονομάζει «άνω διάζωμα». Δηλαδή εσείς, ο «65+», με, πιθανότατα, τα «υποκείμενα νοσήματά» σας, πρέπει, επιπλέον, να σκαρφαλώσετε στα κυκλώπεια σκαλιά της σκάλας για «άνω διάζωμα».

Αφήστε, αν θέλετε να πάρετε πληροφορίες από το τηλέφωνο 210 9282900 του Φεστιβάλ... Μπορεί και να τηλεφωνείτε απ’ το πρωΐ έως το μεσημέρι και να σας λέει «ο αριθμός που καλέσατε δεν είναι διαθέσιμος αυτή τη στιγμή για τεχνικούς λόγους» -πώς στις εφορίες που κατεβάζουν το ακουστικό για να μην τους ενοχλούν οι ενοχλητικοί; Για να μη μιλήσω για Επίδαυρο... Πολύυυυ, μα πολύυυυ φιλικό το Φεστιβάλ για τους «65+». Εγώ ξέρω μια παροιμία που λέει «κάνε το καλό και ριξ’ το στο γιαλό. Προφανώς στο Φεστιβάλ δεν την ξέρουν.

Via


Διαβάστε επίσης:
Για πρώτη φορά Urban Dance Contest στο Φεστιβάλ Αθηνών
7 στάσεις πολιτισμού στην Πειραιώς 260
εμφάνιση σχολίων