0
1
σχόλια
307
λέξεις
IT LIST
DOCTV.GR | UNSPLASH
7 Ιουλίου 2021
Αρχικά θα χρειαστείτε κάποια βασικά προϊόντα περιποίησης άκρων, μια λίμα νυχιών, λίγο λάδι σώματος, ένα ειδικό ξυλάκι για manicure, το αγαπημένο σας χρωματιστό βερνίκι, μια βάση προστασία και ένα top coat για καλύτερα αποτελέσματα. Ασετόν δεν είναι απαραίτητο αλλά για παν ενδεχόμενο προτείνουμε να το έχετε κοντά σας αν τυχόν γίνει κάποιο λάθος.

Tip 1ο: Δώστε με τη λίμα το κατάλληλο σχήμα στα νύχια σας, αυτό μπορεί να είναι τετράγωνο, οβάλ, almond, μακρύ ή και κοντό, η κάθε μια από μας έχει και τη δικιά της προτίμηση, ανάλογα και με το τι τη βολεύει. Η μόδα και η τάση της εποχής επιτρέπει όλων των ειδών τα σχήματα.

Tip 2ο: Ρίξτε μια μικρή σταγόνα λάδι στη βάση του κάθε νυχιού, κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ. Αφήσετε το λάδι να δράσει για 1 με 2 λεπτά και στη συνέχεια σπρώξτε απαλά με το ξυλάκι τα πετσάκια που σχηματίζονται γύρω από τη βάση του νυχιού σας. Όταν ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία πλύνετε και σκουπίστε πολύ καλά τα χέρια σας ώστε να μην μείνει καθόλου λιπαρότητα και υγρασία πάνω στο νύχι.

Tip 3ο: Αφού βεβαιωθείτε ότι τα νύχια σας είναι στεγνά, συνεχίστε με το πιο δημιουργικό κομμάτι, το βάψιμο. Ξεκινάμε πάντα με μια καλή βάση, προστατεύοντας και λειαίνοντας την επιφάνεια του νυχιού και κάνοντας έτσι την εφαρμογή του χρώματος πιο εύκολη. Επίσης, η βάση προσδίδει ελαστικότητα στο χρώμα, το συγκρατεί σταθερό και αποτρέπει το ξεφλούδισμα.

Tip 4ο: Τώρα το χρώμα! Οι επιλογές είναι άπειρες, από τις πιο extreme μέχρι τις πιο classic, να θυμάστε τα nude είναι πάντα στη μόδα, μην φοβηθείτε ποτέ το κόκκινο δεν θα σας προδώσει ποτέ, αλλά και τα pastel που είναι ο ορισμός την άνοιξης. Η επιλογή είναι δική σας. Pick your color, pick your mood.

Tip 5ο: Τέλος, μην ξεχνάτε το top coat. Θα δώσει εγγυημένη λάμψη και διάρκεια στα άκρα σας και θα «κλειδώσει» τον κόπο σας.


Διαβάστε επίσης:
9 λάθη για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
Ένας πίνακας στα μαλλιά σου
Kobido, το ιαπωνικό φυσικό λίφτινγκ
εμφάνιση σχολίων