0
1
σχόλια
259
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
DOCTV.GR
8 Μαρτίου 2021
Η κυβέρνηση καλύπτει την Αστυνομία και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τα βίαια επεισόδια που προκάλεσε η αστυνομία στη Νέα Σμύρνη ενώ επιμένει σε αφήγημα με αιχμές τα πολιτικά φρονήματα των θυμάτων

Σε όλο αυτό το αφήγημα δεν παρέλειψε να μπλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Κουφοντίνα και τους αρνητές του κορονοϊού.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη υποστήριξε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιδιώκει «πλατείες νεοΑγανακτισμένων που εναντιώνονται στα μέτρα κατά του κορονοϊού» και ότι τα τρικάκια της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, που έπεσαν στην περιοχή «δεν ήταν τυχαία» ενώ άφησε αιχμές και για συμμετοχή ατόμων που έλαβαν μέρος στη χθεσινή πορεία σε παλαιότερες διαδηλώσεις υπέρ του Κουφοντίνα.

Κάλυψε επίσης τους υπουργούς Γ. Γεραπετρίτη και Μ. Βορίδη, που μίλησαν για προηγούμενη δράση του θύματος που ξυλοκοπήθηκε αλλά και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κ. Κυρανάκη, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του πολίτη!

«Η κυβέρνηση δεν δρα ως κουκουλοφόρος. Υπάρχουν πρόσωπα γνωστά, υπάρχει περιστατικό που διερευνάται και σε κάθε περίπτωση, πρόσωπα που φαίνονται στην κάμερα, είναι πρόσωπα που φαίνονται στην κάμερα».

Στο ερώτημα εάν δεν υπάρχει ευθύνη της ηγεσίας της ΕΛΑΣ και του ΥποΠρο η κ. Πελώνη παρέπεμψε στις δηλώσεις του κ. Χρυσοχοϊδη.

Όσον αφορά στις δηλώσεις του Νίκου Αλιβιζάτου για ουσιαστική απενεργοποίηση της επιτροπής για την αστυνομική βία μετά τον ξυλοδαρμό του σκηνοθέτη Νίκου Ινδαρέ, η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε μια γενικότητα –ότι οι προτάσεις της επιτροπής υλοποιούνται σταδιακά και πως δεν μπορεί να βγαίνουν συμπεράσματα με δικαστηρια στα social media.

Ερωτηθείσα εάν περιλαμβάνεται στο νόμιμο εξοπλισμό το πτυσσόμενο γκλοπ που χρησιμοποίησε αστυνομικός στη Νέα Σμύρνη, η κ. Πελώνη δήλωσε άγνοια και παρέπεμψε στην ΕΛΑΣ.

Via
εμφάνιση σχολίων