1
1
σχόλια
267
λέξεις
VISUALISM
Το A Perfect Planet αποτυπώνει την τελειότητα του πλανήτη μας και εξετάζει τι μπορεί να γίνει για να αποκαταστήσει την τέλεια ισορροπία του
 
ΛΕΝΑ ΛΥΔΑΚΗ
4 Ιανουαρίου 2021
Το νέο σίριαλ του David Attenborough λέγεται A Perfect Planet και θα προβληθεί από το BBC Earth. Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ διάρκειας 3 λεπτών.

Διαβάστε επίσης: Ο Ντέιβιντ Ατένμπορο είπε 

«Ο πλανήτης Γη είναι τέλειος. Τα πάντα για τον κόσμο μας –το μέγεθός του, η απόστασή του από τον Ήλιο, η περιστροφή και η κλίση του, το φεγγάρι του– ταιριάζουν απόλυτα στην ύπαρξή μας και οι φυσικές δυνάμεις του πλανήτη μας καλλιεργούν τέλεια τη ζωή. Ένα παγκόσμιο καιρικό σύστημα κυκλοφορεί και διανέμει γλυκό νερό σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, τα θαλάσσια ρεύματα παρέχουν θρεπτικά συστατικά ακόμη και στις βαθύτερες ακτές του ωκεανού, το φως του ήλιου θερμαίνει και ενεργοποιεί ό, τι αγγίζει, και ισχυρά ηφαίστεια δημιουργούν και γονιμοποιούν τη γη. Ως αποτέλεσμα, δεν υπάρχει κυριολεκτικά κανένα μέρος του πλανήτη μας όπου η ζωή δεν μπορεί να βρεθεί.»

Ο Τέλειος Πλανήτης είναι μια μοναδική σύντηξη της φυσικής ιστορίας και της επιστήμης της γης που εξηγεί πώς λειτουργεί ο ζωντανός πλανήτης μας. Αυτή η σειρά πέντε μερών θα δείξει πώς οι δυνάμεις της φύσης οδηγούν, διαμορφώνουν και υποστηρίζουν τη μεγάλη ποικιλία άγριας ζωής της Γης.

Τα τέσσερα πρώτα επεισόδια διερευνούν τη δύναμη των ηφαιστείων, του ηλιακού φωτός, του καιρού και των ωκεανών. Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς εξετάζει τον δραματικό αντίκτυπο της νεότερης δύναμης της φύσης στον κόσμο: τους ανθρώπους – και τι μπορεί να γίνει για να αποκαταστήσει την τέλεια ισορροπία του πλανήτη μας.


Διαβάστε επίσης: PLAYER: Planet of the Humans: Βλέπουμε το νέο φιλμ του Michael Moore
εμφάνιση σχολίων