1
1
σχόλια
267
λέξεις
TECH
Η αστυνομική σειρά μυστηρίου επιστρέφει με μια νέα ανθολογία εγκλημάτων. To «Έτερος Εγώ-Κάθαρσις» βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης στην Cosmote TV
 
DOCTV.GR
17 Δεκεμβρίου 2020
Μυστήριο και εγκλήματα με φόντο το Πανεπιστήμιο. Η σειρά μυστηρίου της COSMOTE TV «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές» γίνεται «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις» και η ανθολογία εγκλημάτων συνεχίζεται.

Μετά τη σειρά δολοφονιών που ακολουθούσαν τους άθλους του Θησέα, οι ήρωες στο «σύμπαν» του «Έτερος Εγώ» έρχονται αντιμέτωποι με εγκληματικές ενέργειες στο χώρο Πανεπιστημίου με θύματα φοιτήτριες. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) καλείται και πάλι να αναλάβει δράση, όταν βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης). Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο αστυνομικό θρίλερ (Έτερος Εγώ, 2017) του Σωτήρη Τσαφούλια. Το σενάριο της σειράς είναι μία ιδέα του Σωτήρη Τσαφούλια, το οποίο υπογράφει μαζί με την Κατερίνα Φιλιώτου.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, o Πέτρος Λαγούτης, η Βίκυ Παπαδοπούλου, και ο Μάνος Βακούσης. Τον ρόλο του νέου Προϊστάμενου του τμήματος ανθρωποκτονιών Νίκου Βανόρτα αναλαμβάνει ο Τάσος Νούσιας ενώ ο ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει ως Υποστράτηγος της Αστυνομίας. Η Κατερίνα Διδασκάλου, η Μελισσάνθη Μαχούτ και ο Δημήτρης Καπετανάκος, υποδύονται για ακόμα μία φορά την γενετίστρια Ελένη Μαρούδα, την Τόνια, και τον Άλκη Μασάτο, αντίστοιχα. Νέες προσθήκες στο καστ, ο Ορφέας Αυγουστίδης (Μελέτης Κροκίδης), ο Γεράσιμος Γεννατάς (Γρύπας), και η Άννα Μενενάκου, ως αστυνόμος Μάρθα Καρρά. Στη σειρά συμμετέχουν ακόμα οι: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Κόρα Καρβούνη, Πολύδωρος Βογιατζής, Μυρτώ Αλικάκη, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Χρήστος Σαπουντζής, Κωνσταντίνος Τζούμας κ.α. Το τραγούδι των τίτλων αρχής «I Lost My Soul» είναι του George Gaudy, ενώ την πρωτότυπη μουσική της σειράς υπογράφει ο Κώστας Μαραγκός.
εμφάνιση σχολίων