0
1
σχόλια
189
λέξεις
TECH
Ως τις 31 Δεκεμβρίου, με περιεχόμενο από βίντεο και διαλέξεις, μέχρι σεμινάρια από διεθνή πανεπιστήμια και εκμάθηση ξένων γλωσσών
 
DOCTV.GR | PHOTO: PEXEL
1 Δεκεμβρίου 2020
H διαδικτυακή επιμορφωτική πλατφόρμα Coursera προσφέρει 100 δωρεάν online μαθήματα, έως και 31 Δεκεμβρίου 2020, ώστε να υποστηρίξει την διαδικτυακή εκπαίδευση εν μέσω πανδημίας.

Η θεματική είναι ευρεία και καλύπτει από θέματα υγείας μέχρι τέχνες, από θετικές και κοινωνικές επιστήμες μέχρι επαγγελματικό προσανατολισμό, από φιλοσοφία και θέματα υγείας μέχρι υπολογιστές, μάρκετινγκ και ξένες γλώσσες. Τα μαθήματα διδάσκονται από πανεπιστήμια όπως το Harvard, το Yale, το Columbia κ.ά, ή από εταιρίες όπως η Google και η Amazon.

Για να εγγραφούμε δωρεάν στα μαθήματα Coursera:
- Επιλέγουμε την τάξη που θέλουμε να παρακολουθήσουμε και βεβαιωνόμαστε ότι υπάρχει ένα μπλε banner προώθησης στην κορυφή της σελίδας. Εάν όχι, ανανεώνουμε τη σελίδα και περιμένουμε να φορτώσει.
- Κάνουμε κλικ στο κουμπί «Εγγραφή δωρεάν».
- Επιλέγουμε «Αγορά μαθημάτων». Εάν η προσφορά έχει εφαρμοστεί, θα πρέπει να αναφέρεται παρακάτω ότι «Η προώθησή σας θα εφαρμοστεί αυτόματα στο ταμείο».
- Στο ταμείο, το μάθημα πρέπει να είναι δωρεάν και να λέει 0 δολάρια.
Μπορούμε να εγγραφούμε εδώ.


Διαβάστε επίσης:
Online και δωρεάν: Το σεμινάριο του Yale «Μάθημα Ευτυχίας»
ΔΩΡΕΑΝ: 14 sites για online μαθήματα
ΔΩΡΕΑΝ: 40 εκπαιδευτικά sites
εμφάνιση σχολίων