0
1
σχόλια
163
λέξεις
ΚΟΣΜΟΣ
​[ΚΑΛΑ ΝΕΑ] Συμπεριλαμβάνονται στη λίστα της Thomson Reuters, τον οργανισμό που καταγράφει τους επιστήμονες με τη μεγαλύτερη επιρροή, παγκοσμίως
 
DOCTV.GR
23 Νοεμβρίου 2020
Έντεκα Έλληνες πανεπιστημιακοί και ερευνητές, εργαζόμενοι σε ελληνικά πανεπιστήμια και ερευνητικούς φορείς, βρίσκονται στη λίστα των 6.400 επιστημόνων με τη μεγαλύτερη επιρροή, παγκοσμίως, όπως αυτή προκύπτει από την απήχηση του έργου τους την τελευταία 11ετία.

Τέσσερις εργάζονται στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και δύο εργάζονται στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Από μία εκπροσώπηση έχουν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Πανεπιστήμιο Πειραιά και το Ινστιτούτο Πληροφοριακών Συστημάτων ΑΘΗΝΑ.

Πρώτος μεταξύ των Ελλήνων πανεπιστημιακών και ερευνητών, ο καθηγητής Ιατρικής και πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Μελέτιος -Αθανάσιος Δημόπουλος (με 2.358 δημοσιεύσεις και 71.340 συνολικό αριθμό ετεροαναφορών).

Η λίστα υπό τον τίτλο «The Highly Cited Researchers», συντάσσεται από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Thomson Reuters στο πλαίσιο του project Clarivate Analytics και στηρίζεται στα δεδομένα της ερευνητικής βάσης Web of Science.


Διαβάστε επίσης:
99χρονος συγκέντρωσε 1,5 εκατ ευρώ υπέρ της υγείας
Γερμανία: Συγχαρητήρια στους τεμπέληδες!
εμφάνιση σχολίων