0
1
σχόλια
199
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Επικινδυνότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα ακόμα και σε ώρες που δεν είναι αιχμής, καταγράφουν σε αυτοψία οι Επόπτες Δημόσιας Υγείας
DOCTV.GR
13 Νοεμβρίου 2020
Την αυτοψία αποκαλύπτει σήμερα ο «Ριζοσπάστης».και καταρρίπτει το αφήγημα της κυβέρνησης που λέει ότι δεν μεταδίδεται τόσο εύκολα ο κορονοϊός στα ΜΜΜ και όπως υποστήριξε άλλωστε και ο Κ. Μητσοτάκης στο βήμα της Βουλής, κάνοντας μάλιστα αναφορά σε ξένες μελέτες…

Παρ όλο που στην αυτοψία Εποπτών Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Αττικής, δεν βρήκαν επιβάτη να μην τηρεί το υποχρεωτικό μέτρο της μάσκας, διαπίστωσαν ότι «δεν τηρείται το μέτρο της αποστασιοποίησης, για τον περιορισμό της διασποράς του ιού Covid-19, αποτελώντας οι χώροι αυτοί των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς εστίες μετάδοσης του νέου κορονοϊού, με κίνδυνο γιας τους επιβαίνοντας και τη Δημόσια Υγεία γενικότερα».

Η αυτοψία έγινε στις 6 Νοεμβρίου, στις 9:45 το πρωΐ σε σταθμούς Μετρό και ΗΣΑΠ στην Ομόνοια. Δεν ήταν ώρα αιχμής αλλά η αυτοψία διαπίστωσε συνθήκες συγχρωτισμού:
- «Στην αποβάθρα του ΗΣΑΠ και προς τις δύο κατευθύνσεις επικρατούσαν συνθήκες συγχρωτισμού».

- «Εντός του συρμού του ΗΣΑΠ επικρατούσαν σε κάθε βαγόνι συνθήκες έντονου συγχρωτισμού και τα καθίσματα ήταν σχεδόν όλα κατειλημμένα».

- «Η συχνότητα των δρομολογίων τη στιγμή του ελέγχου ήταν για το Μετρό και τον ΗΣΑΠ 4 και 9 λεπτά αντίστοιχα».
εμφάνιση σχολίων