0
1
σχόλια
232
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Στον αγιασμό ένας 45χρονος άρχισε να χτυπάει την πρώην συζυγό του. «Δεν έκαναν τίποτα για να τον σταματήσουν παρά μόνο κοιτούσαν λες και έβλεπαν κάποιο σίριαλ στην TV»
 
PRESS
14 Σεπτεμβρίου 2020
Έξω από σχολείο της Κέρκυρας την ώρα του αγιασμού. Ένας άνδρας αρχικά επιτέθηκε λεκτικά στην πρώην σύζυγό του, η οποία περίμενε έξω από το σχολείο μέχρι να τελειώσει ο αγιασμός. Στη συνέχεια όμως άρχισε να την χτυπά μπροστά σε μαθητές, γονείς, δασκάλους και μπροστά στο παιδί του. Κανέις δεν έκανε τίποτα μέχρι που τελικά μπήκαν στη μέση δύο άλλες μαμάδες.

Ηπεριγραφή μιας μητέρας για τα όσα συνέβησαν στο Facebook.

«Την έβριζε, τη χτυπούσε και κανείς μα κανείς δεν έκανε κάτι να τον σταματήσει. Όσο τραγικό είναι το γεγονός της κακοποίησης άλλο τόσο αναίσχυντη ήταν και η συμπεριφορά των άλλων γονιών. Δεν έκαναν τίποτα για να τον σταματήσουν παρά μόνο κοιτούσαν λες και έβλεπαν κάποιο σίριαλ στην TV. Την κακοποίηση αυτής της γυναίκας έπαψαν δύο μαμάδες οι οποίες μπήκαν στη μέση για να τον σταματήσουν. Τα παιδάκια κρύβονταν πίσω από την πλάτη των γονιών τους, το δικό της παιδί έκλαιγε ασταμάτητα.»

Το θύμα έκανε καταγγελία στην αστυνομία. Σε βάρος του πρώην συζύγου της σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση, ενδοοικογενειακή απειλή και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη. Μέχρι στιγμής δεν έχει συλληφθεί ο 45χρονος…


Διαβάστε επίσης:
Ας μιλήσουμε ανοιχτά για την κουλτούρα του βιασμού πέρα από την prime time ζώνη
Ο παίκτης απομακρύνθηκε. Η κουλτούρα του βιασμού, παραμένει
O tempora, o mores *: Δεύτερο κύμα και κοινωνικές διακρίσεις
εμφάνιση σχολίων