0
1
σχόλια
198
λέξεις
Α' ΠΡΟΣΩΠΟ
«Δύο άνθρωποι ερωτευμένοι, δεν είναι ερωτευμένοι μονάχα ο ένας με τον άλλο, υπάρχει ένα τρίτο στοιχείο που αναμιγνύεται, κι αυτό το στοιχείο είναι ένα ιδεώδες»
 
DOCTV.GR
25 Μαΐου 2021
O ιδανικός άντρας και η ιδανική γυναίκα δεν υπάρχουν. Πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις τί θέλεις, τί ζητάς. Ζητάς κάποιον που ξυπνά κάτι που είναι θαμμένο μέσα σου, και εφόσον κάποιος το κάνει, εσύ θέλεις αυτό να συμβαίνει συνέχεια και μένεις μαζί μ' αυτόν τον άνθρωπο.

Όμως, δύο άνθρωποι ερωτευμένοι, δεν είναι ερωτευμένοι μονάχα ο ένας με τον άλλο, υπάρχει ένα τρίτο στοιχείο που αναμιγνύεται, κι αυτό το στοιχείο είναι ένα ιδεώδες. Και οι δύο πρέπει να αγαπούν το ίδιο ιδεώδες, να το μοιράζονται. Αν δεν υπάρχει αυτό, τότε δεν είναι αγάπη, είναι αναγκαιότητα.


Απόσπασμα από συνέντευξη του Bob Dylan, (24 Μαΐου 1941), Ιούνιος 1989. Ο Μπομπ Ντίλαν (Bob Dylan, 24 Μαΐου 1941), γεννημένος Ρόμπερτ Άλλεν Ζίμμερμαν (Robert Allen Zimmerman), είναι Αμερικανός μουσικός. Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους τραγουδοποιούς. Έχει πάρει 13 φορές το βραβείο Grammy αλλά και 'Οσκαρ και Χρυσή Σφαίρα – για το τραγούδι του «Τhings Have Changed» στην ταινία «Wonder Boys» (2000). Στις 13 Οκτωβρίου 2016, η Σουηδική Ακαδημία του απένειμε το Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας.


Διαβάστε επίσης: Ο Μπομπ Ντύλαν είπε
εμφάνιση σχολίων