6
1
σχόλια
183
λέξεις
IT LIST
Το Yoga With Adriene στο Youtube φαίνεται ότι είναι το πιο συναρπαστικό κανάλι για yoga, και είναι για όλους
 
ΛΕΝΑ ΛΥΔΑΚΗ
8 Μαΐου 2020
Το Yoga With Adriene, ένα εκπληκτικά δημοφιλές κανάλι YouTube που βασίζεται σε μια απλή ιδέα: παρακολουθείτε μαθήματα γιόγκα με την Adriene στο σπίτι σας, τα οποία μεταδίδει δωρεάν από το σπίτι της. Τόσο απλά.

Από την έναρξη του λογαριασμού της στο YouTube το 2012, έχει συγκεντρώσει 7,27 εκατομμύρια συνδρομητές. Τα μαθήματα είναι έξυπνα, ειδικά προσαρμοσμένα σε επαγγέλματα, αλλά και σε χόμπι: Γιόγκα για κηπουρούς, Γιόγκα για σεφ. Είναι επίσης προσαρμοσμένα σε συνθήκες υγείας: Γιόγκα για PTSD, Γιόγκα για ημικρανίες, Γιόγκα για διαβήτη, Υπάρχει και μια μεγάλη συλλογή πρακτικών σχεδιασμένη για εκείνους που υποφέρουν από κάτι, όπως το Γιόγκα για ταλαιπωρία για αρχάριους ή Γιόγκα για Θυμωμένους. Φυσικά υπάρχουν και τα πιο κλασσικά: Γιόγκα για απώλεια βάρους από τους γοφούς ή για εκείνους που έχουν λίγο χρόνο Γιόγκα. 

Τα 553 βίντεο στη βιβλιοθήκη της έχουν συγκεντρώσει σχεδόν 600 εκατομμύρια προβολές. Η γιόγκα στο σπίτι είναι, για το άμεσο μέλλον, η μόνη επιλογή για άτομα που θέλουν να κάνουν γιόγκα και η Adriene ήταν έτοιμη από καιρό…Διαβάστε επίσης: Kobido, το ιαπωνικό φυσικό λίφτινγκ
εμφάνιση σχολίων