1
2
σχόλια
204
λέξεις
TECH
Μια μικρή αμερικανική πόλη μετατρέπεται σε μια sci-fi μηχανή συναισθημάτων. Η νέα σειρά του Amazon σπάει τα όρια ανάμεσα σε φαντασία και πραγματικότητα
 
ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
10 Απριλίου 2020
Κάτι παράξενο συμβαίνει σε μια επαρχιακή κωμόπολη των ΗΠΑ. Οι κάτοικοι που ζουν πάνω από το “The Loop”, ένα μηχάνημα που κατασκευάστηκε για να ξεκλειδώσει και να εξερευνήσει τα μυστήρια του σύμπαντος, βιώνουν σε πρώτο πρόσωπο πράγματα που έμοιαζαν δυνατά μόνο στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας.

Μπορεί κάποιος να συναντήσει τον εαυτό του σε μια παράλληλη διάσταση; Είναι δυνατόν να μετακινούμε αντικείμενα μόνο με το μυαλό μας; Το Loop αναμορφώνει την ισορροπία της ζωής και της φύσης και οι άνθρωποι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ακολουθήσουν τη ροή των πραγμάτων που επεκτείνουν την ανθρωπινή αντίληψη και εμπειρία πέρα από τις τρεις διαστάσεις.

Η νέα δραματική σειρά του Amazon αποτελείται από αυτοτελείς οκτώ ιστορίες, όπου η καθημερινή αγροτική ζωή είναι γεμάτη με το υπερφυσικό. Οι ιστορίες αυτές είναι εμπνευσμένες από τις φουτουριστικές ζωγραφιές του Σουηδού καλλιτέχνη, Simon Stålenhag.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Nathaniel Halpern (Legion, Outcast). Κάθε επεισόδιο έχει διαφορετικό σκηνοθέτη, ενώ ένα από αυτά έχει αναλάβει η πολυβραβευμένη ηθοποιός, σκηνοθέτις και παραγωγός, Jodie Foster.


Διαβάστε επίσης:
Τι βλέπουμε στο Netflix τον Απρίλιο
Δωρεάν και online: Σινεμά στην ταινιοθήκη της ΕΡΤ
Οι καλύτερες ταινίες της δεκαετίας
εμφάνιση σχολίων