0
1
σχόλια
203
λέξεις
ΖΗΝ
6+6. Μαθαίνουμε από τον υπολογιστή μας μία από τις 14 γλώσσες της Babel, είτε είμαστε αρχάριοι, είτε προχωρημένοι
 
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
8 Απριλίου 2020
Με 6 μήνες συνδρομή, η πλατφόρμα εκμάθησης ξένων γλωσσών Babel μας δίνει άλλους 6 και την ευκαιρία να μάθουμε Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά και άλλες ξένες γλώσσες, μέσα από μαθήματα των 10-15 λεπτών, που μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις ώρες που θέλουμε, είτε είμαστε αρχάριοι, είτε προχωρημένοι.
 

Τα μαθήματα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, ώστε να εστιάσουμε σε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα με τον τρόπο ζωής μας  

Αντί να μελετάμε ατελείωτη θεωρία, οι διαδραστικοί διάλογοι, μας προετοιμάζουν για να χρησιμοποιήσουμε τη γλώσσα σε πραγματικές καταστάσεις. Τα μαθήματα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων του πολιτισμού και των επιχειρήσεων, ώστε να εστιάσουμε σε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα με τον τρόπο ζωής μας. Καθώς προχωράμε, η παλαιότερη ύλη επανέρχεται στο προσκήνιο, ώστε να μην ξεχνάμε αυτά που μάθαμε ήδη. Η πρόοδος μας συγχρονίζεται σε όλες τις συσκευές μας και στο διαδίκτυο.

Οι γλώσσες που μπορούμε να μάθουμε είναι οι εξής: Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά Βραζιλίας, Ρωσικά, Τουρκικά, Πολωνικά, Αγγλικά, Ινδονησιακά, Ολλανδικά, Δανέζικα, Σουηδικά και Νορβηγικά. Μπορούμε να ξεκινήσουμε εδώ.


Διαβάστε επίσης:
Online και δωρεάν: Το σεμινάριο του Yale «Μάθημα Ευτυχίας»
COSMOTE HISTORY HD, δωρεάν στο Youtube για όσο μένουμε σπίτι
Online + Δωρεάν = Καραντίνα
εμφάνιση σχολίων