0
1
σχόλια
286
λέξεις
TECH
Βλέπουμε τις αγαπημένες ταινίες της Disney στην COSMOTE TV και διεκδικούμε ένα ταξίδι στην Φινλανδία
 
ADVERTORIAL
11 Δεκεμβρίου 2019
Μαζί με τις αγαπημένες animation ταινίες της Disney ζήσαμε τις πιο μαγικές περιπέτειες. Και συναντήσαμε δυναμικές πριγκίπισσες, που παίρουν τη ζωή στα χέρια τους και δεν περιμένουν κανέναν πρίγκιπα για να σωθούν. Όπως η Έλσα και η Άννα των ταινιών Frozen.

Η Cosmote TV δίνει την ευκαιρία στους φίλους της Pixar να κερδίσουν ένα οικογενειακό ταξίδι στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας και να ζήσουν εμπειρίες, εμπνευσμένες από την αγαπημένη ταινία της Disney, Frozen, που θα προβληθεί στην COSMOTE TV.

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ: Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν όλοι οι συνδρομητές COSMOTE TV ή χρήστες της αντίστοιχης συνδρομής COSMOTE TV, εφόσον συναινέσει προς τούτο ο συνδρομητής και ο χρήστης έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ: Μπαίνουμε στη σελίδα, συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας έως τις 15 Ιανουαρίου 2020 και αποδεχόμαστε τους όρους.

ΤΟ ΔΩΡΟ: Περιλαμβάνει ένα ταξίδι πέντε ημερών (τέσσερις διανυκτερεύσεις) στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας, για μια 4μελή οικογένεια (δύο ενήλικες και έως δύο παιδιά ηλικίας έως 12ετών).

ΤΙ ΠΕΡIΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ: Πτήσεις μετάβασης και επιστροφής για δύο έως τέσσερα άτομα για Ροβανιέμι (Φινλανδία) από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Ροβανιέμι. Τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, με πρωινό. Μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο Igloo, με πρωινό και βραδινό. Πακέτο δραστηριοτήτων που συμπεριλαμβάνει σκι το χειμώνα ή Tobogganτο καλοκαίρι στο υπαίθριο Θέρετρο Ounasvaara, νυχτερινή εκδρομή στο Βόρειο Σέλας τον χειμώνα (Αύγουστο - Μάρτιο) ή εκδρομή πεζοπορίας στον Καταρράκτη Auttiköngäs (Απρίλιο - Νοέμβριο). Ταξιδιωτική ασφάλιση.

Δηλώνουμε συμμετοχή έως τις έως τις 15 Ιανουαρίου 2020. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς. Περισσότερες πληροφορίες, βρίσκουμε εδώ. Η φόρμα συμμετοχής, βρίσκεται εδώ. Μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα εκεί.


Διαβάστε επίσης:
Τι βλέπουμε τα Χριστούγεννα;
Τι να δούμε
εμφάνιση σχολίων