0
5
σχόλια
303
λέξεις
210
Spondi Hommage – Φθινόπωρο. Η Σπονδή παρουσιάζει ένα ταξίδι γευσιγνωσίας σε ειδική τιμή
 
ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
20 Νοεμβρίου 2019
H Σπονδή είναι το πρώτο εστιατόριο στην Ελλάδα που βραβεύτηκε όχι με ένα αλλά με δύο αστέρια Michelin ενώ πολλά από τα φημισμένα πιάτα της θυμίζουν πίνακες ζωγραφικής. Η κουζίνα της Σπονδής ακροβατεί ανάμεσα στις κουζίνες του κόσμου: γαλλικές βάσεις, μεσογειακά υλικά και εξωτικές λεπτομέρειες, συνυπάρχουν υπό τη δημιουργική έμπνευση του σεφ Άγγελου Λάντου.

Το Spondi Hommage είναι ένας κύκλος με θεματικά δείπνα σε ειδική τιμή και για περιορισμένες θέσεις, που θα οργανώνεται περιοδικά, με σκοπό να μας ταξιδέψει στο παρελθόν της Σπονδής, σε βραβευμένα και αγαπημένα πιάτα.

Αυτόν τον Νοέμβριο, το εμβληματικό εστιατόριο του Παγκρατίου μας δίνει τη δυνατότητα να γευθούμε τα πιο διαχρονικά φθινοπωρινά πιάτα των 20 χρόνων του, σε ένα ειδικό μενού-αφιέρωμα γευσιγνωσίας, το οποίο έχει επιλεχθεί από τον Άγγελο Λάντο σε συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου Τραστέλη, Arnaud Bignon.


Στο μενού Spondi Hommage – Φθινόπωρο, θα υπάρχουν το Καβούρι (με κουνουπίδι, πράσινο μήλο, κάρυ και μέντα) του 2008, το Μπαρμπούνι (με ντομάτα, τζίντζερ, αϊολί) του 2006, τα Μοσχαρίσια Γλυκάδια (με γλυκόριζα, αγκινάρα Ιερουσαλήμ και καφέ) του 2009, με τον γλυκό επίλογο να περιλαμβάνει το 1000 Feuille (βανίλια και καραμέλα) του 2007.

Στην αρχή του μενού θα προσφέρεται ως απεριτίφ, το αφρώδες κρασί Sparkling Brut του οινοποιείου Δουλουφάκη -ένα από τα καλύτερα ελληνικά αφρώδη κρασιά που παρασκευάζονται με την παραδοσιακή μέθοδο παραγωγής της Σαμπάνιας. Ανακαλύψτε το μενού εκεί.

Το μενού θα είναι διαθέσιμο από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη, για κάθε εβδομάδα του Νοεμβρίου και για περιορισμένες θέσεις, στην τιμή των 85 ευρώ ανά άτομο.


Info: Εστιατόριο Σπονδή, Πύρρωνος 5, Παγκράτι. Κρατήσεις: 210.7564.021 και στο [email protected]. Μενού Spondi Hommage – Φθινόπωρο, από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη, για κάθε εβδομάδα του Νοεμβρίου. Τιμή: 85 ευρώ το άτομο.


Διαβάστε επίσης:
Αστέρια Michelin 2019 σε τρία ελληνικά εστιατόρια
Michelin: 4 ελληνικά resto με φιλικές τιμές
«Το καλύτερο restaurant της Ελλάδας»
εμφάνιση σχολίων