0
1
σχόλια
255
λέξεις
210
4 αγαπημένες μας αστικές ταράτσες
 
ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
30 Ιουλίου 2019
COULEUR LOCALE: Με θέα την Ακρόπολη. Η είσοδος βρίσκεται στο δρομάκι της οδού Νορμανού, διακριτική σαν την κουνελότρυπα στην οποία έπεσε η Αλίκη του Λιούις Κάρολ. Μέσα, σαν άλλος χώρος των θαυμάτων, μας περιμένει μια chill out ταράτσα με αναπαυτικές σεζλόνγκ, ξύλινους πάγκους και θέα «τοπικού χρώματος». Το Couleur Locale λειτουργεί όλη μέρα: διαθέτει αρκετά πιάτα, από burgers μέχρι tortillas, και καλά premium ποτά ή κοκτέιλ, τόσο στην ταράτσα όσο και στο κρυφό open air μπαρ που βρίσκεται στο ισόγειο. Info: Couleur Locale, Νορμανού 3, Μοναστηράκι, Αθήνα.

BIOS: Ο φωταγωγημένος αθηναϊκός ορίζοντας, η Ακρόπολη και το Γκάζι. Και ξαπλώστρες κάτω από τα αστέρια για αίσθηση καλοκαιριού στην καρδιά της αστικής ζούγκλας. Στον πολιτιστικό πολυχώρο, βρίσκεται μια από τις πιο αγαπημένες μας αστικές ταράτσες για μουσική και ποτά, αλλά και live χωρίς καλώδια ή προβολές με ακουστικά. Ένα τηλεσκόπιο μας φέρνει κοντά την φωτισμένη Ακρόπολη. Τις Κυριακές βλέπουμε τον ήλιο να δύει μετά μουσικής, με τη σειρά συναυλιών Acοustic Sunsets. Info: BIOS exploring urban culture, Πειραιώς 84, Αθήνα.

ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΟΝ: Με θέα τον φωτισμένο Λυκαβηττό, στην πλατεία Καρύτση. Η ταράτσα του Χοροστασίου ανοίγει κάθε χρόνο τον Μάιο για να υποδεχτεί το καλοκαίρι με μουσική και δροσερά ποτά. Ξύλινη παρείστικη μπάρα, γκραφίτι, χαμηλός φωτισμός, αστικά δέντρα. Το κλίμα θυμίζει λίγο beach bar, που άνετα κρατάει τις κουβέντες μας μέχρι το πρωί. Info: Χοροστάσιον, Σκουλενίου 2, Πλατεία Καρύτση, Αθήνα.

ΡΟΜΑΝΤΣΟ: Απογεύματα με κοκτέιλ και μπύρες. Το βράδυ μουσικές και live. Οι αστικές συναυλίες και dj σετς του καλοκαιριού, μας περιμένουν εδώ. Info: Ρομάντσο Rooftop, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα.
εμφάνιση σχολίων