1
1
σχόλια
337
λέξεις
TECH
Βλέπουμε τις αγαπημένες ταινίες της Pixar στην COSMOTE TV και διεκδικούμε ένα ταξίδι στην Αυστραλία
 
ADVERTORIAL
11 Ιουλίου 2019
Μαζί με τις αγαπημένες animation ταινίες της Pixar γυρίσαμε τον κόσμο. Ταξιδέψαμε στον βυθό της θάλασσας με το ψαράκι Nemo, γίναμε σούπερ ήρωες μαζί με τους Απίθανους, μαγειρέψαμε με τον Ratatouille, καλπάσαμε μαζί με την Brave, γίναμε φίλοι με όλους τους ήρωες των Cars, Toy Story, Monsters Inc.

Η Cosmote TV δίνει την ευκαιρία στους φίλους της Pixar να κερδίσουν ένα οικογενειακό ταξίδι στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας, γεμάτο βόλτες και παιχνίδια, Το ταξίδι περιλαμβάνει εισόδους σε Luna Park και Amusement Park, παιχνίδια, επίσκεψη στο εργαστήριο «Build a bear» και πολλά άλλα.

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ: Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν όλοι οι συνδρομητές COSMOTE TV ή χρήστες  της  αντίστοιχης συνδρομής COSMOTE TV, εφόσον συναινέσει προς τούτο  ο συνδρομητής και ο χρήστης έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ: Μπαίνουμε στη σελίδα, συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας και αποδεχόμαστε τους όρους.

ΤΟ ΔΩΡΟ: Περιλαμβάνει ένα ταξίδι επτά ημερών (έξι διανυκτερεύσεις) στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας, για μια 4μελή οικογένεια (δύο ενήλικες εκ των οποίων ο ένας πρέπει να είναι τουλάχιστον 21ετών και έως δύο  παιδιά ηλικίας από 4έως 12ετών).

ΤΙ ΠΕΡIΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ: Πτήσεις μετάβασης και επιστροφής για δύο έως τέσσερα άτομα για Σύδνεϋ (Αυστραλία) από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Σύδνεϋ και το ξενοδοχείο. Έξι διανυκτερεύσεις σε οικογενειακό δωμάτιο ή δυο δίκλινα σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, με πρωινό. Μια ημερήσια είσοδο σε Luna Park με απεριόριστες εισόδους σε όλα τα παιχνίδια. (Προϋπόθεση να πληρούνται όρια ύψους ή/και βάρους που ενδέχεται να έχουν οριστεί από το LunaPark). Μια ημερήσια είσοδο σε Amusement Park με απεριόριστες διαδρομές. Ένα εργαστήριο «Buildabear» για 4 άτομα. 1.500€ για τα έξοδα διατροφής της οικογένειας. Ταξιδιωτική ασφάλιση.

Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 στις 11:00. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς. Περισσότερες πληροφορίες, βρίσκουμε εδώ. Η φόρμα συμμετοχής, βρίσκεται εδώΜπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα εκεί.


Διαβάστε επίσης:
8 σειρές για το καλοκαίρι
​Τηλεόραση για το καλοκαίρι από 19,90€
Όλα τα αθλητικά για μια μέρα με 10€, στις οθόνες μας
εμφάνιση σχολίων