0
1
σχόλια
205
λέξεις
TECH
Σε κάθε μας συσκευή, βλέπουμε όλα τα αθλητικά κανάλια της COSMOTE TV επί 24 ώρες, με το COSMOTE TV GO Sport Daily Pass
 
DOCTV.GR
22 Φεβρουαρίου 2019
Κι αν δεν χάναμε ούτε μία φάση από τα αγαπημένα μας σπορ; Αν μπορούσαμε να έχουμε πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο και να βλέπουμε τα highlights των αθλητικών αγώνων που μας ενδιαφέρουν, όπου κι αν βρισκόμαστε, από ότι συσκευή κι αν διαθέτουμε; Τώρα μπορούμε.

Με το νέο πακέτο COSMOTE TV GO Sport Daily Pass αποκτούμε πρόσβαση στα αθλητικά κανάλια της COSMOTE TV μέσω της εφαρμογής COSMOTE TV GO στο smartphone, tablet ή laptop μας, όπου και αν βρισκόμαστε. Είναι ιδανικό για το ταξίδι ή την εκδρομή μας, ή για τις μέρες που είμαστε στους δρόμους αλλά δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε ένα αγωνιστικό στιγμιότυπο.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Το  COSMOTE TV GO Sports Daily Pass μας επιτρέπει να δούμε αποκλειστικό περιεχόμενο χωρίς περιορισμούς για 24 ώρες. Στοιχίζει 10€ (με ΦΠΑ) και περιλαμβάνει τα κανάλια COSMOTE SPORT 1HD, 2HD, 3HD, 4HD, 5HD, 6HD, 7HD, 8HD, 9HD & HIGHLIGHTS HD. Επιπλέον, μπορούμε να βλέπουμε highlights αθλητικών αγώνων στο COSMOTE SPORT CLIPS. Μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε ως και ένα μήνα από την ημέρα της αγοράς του και εφόσον το ενεργοποιήσουμε, θα είναι διαθέσιμο για ένα 24ωρο. Περισσότερες πληροφορίες, βρίσκουμε εδώ.
εμφάνιση σχολίων