0
5
σχόλια
166
λέξεις
210
Ένα συνεργατικό project μας προσκαλεί να ακονίσουμε τη φαντασία μας και εκφραστούμε δημιουργικά
 
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
21 Μαΐου 2019
Έχουμε ιδέες; Πιάνουν τα χέρια μας; Θέλουμε να φτιάξουμε ή να διορθώσουμε έπιπλα και αντικείμενα; Χρειαζόμαστε υλικά ή συμβουλές για κάποιο project; Αν ναι, υπάρχει ένα μέρος όπου μπορούμε όλοι να πειραματιστούμε ελεύθερα και δημιουργικά.

Το «Τυπογραφείο» φιλοξενείται στο ισόγειο του αυτοχρηματοδοτούμενου κοινωνικού και πολιτισμικού project “Communitism”, σε ένα όμορφο διατηρητέο της οδού Κεραμεικού. To Communitism έχει ως στόχο να ενεργοποιήσει τις κοινωνικές δομές, να δώσει ξανά ζωή στο διατηρητέο, γίνει άξονας καλλιτεχνικών δράσεων που θα μας ενώσουν. Εδώ μαθαίνουμε να δουλεύουμε ομαδικά, σε ένα κτίριο που λειτουργεί ως ζωντανό σημείο στο οποίο γινόμαστε φίλοι, μαθαίνουμε πράγματα, καλλιεργούμε δεξιότητες και επικοινωνούμε κοινωνικές και καλλιτεχνικές δράσεις.

Το «Τυπογραφείο» πειραματίζεται στην κατασκευή. Παρέχει εργαλεία, υλικά και συμβουλές και μας περιμένει δύο φορές την εβδομάδα στο κέντρο της Αθήνας. Επίσης, εάν θέλουμε να ξεφορτωθούμε υλικά που δεν χρειαζόμαστε, εδώ η δωρεάν μας θα πιάσει τόπο.


Info: Τυπογραφείο, Κεραμεικού 28, κάθε Πέμπτη και Σάββατο, από τις 14:00 έως τις 20:00
εμφάνιση σχολίων