0
1
σχόλια
158
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
«Στοπ» στη Χρυσή Αυγή από Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης για τις δημοτικές εκλογές διότι δεν είχαν υποψήφιους σε κάθε εκλογική Περιφέρεια
 
ΑΘΗΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ
17 Μαΐου 2019
Εκτός των δημοτικών εκλογών στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται οριστικά και αμετάκλητα η Χρυσή Αυγή, μετά από απόφαση του πολυμελούς πρωτοδικείου, το οποίο απέρριψε τις ενστάσεις της παράταξης της Χρυσής Αυγής για το δήμο Θεσσαλονίκης καθώς και άλλων δύο συνδυασμών που οποίοι «κόπηκαν» διότι δεν είχαν υποψήφιους στην εκλογική Περιφέρεια της Τριανδρίας.

Εκτός μένει η «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη» με επικεφαλής τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο. Την ίδια τύχη έχουν και οι συνδυασμοί «Ενωμένοι Μακεδόνες για τον δήμο Θεσσαλονίκης» με επικεφαλής τον Δημήτρη Ζιαμπάση και «Γίνεται Μπορούμε» με επικεφαλής τον Σάββα Χαλιαμπάλια.

Συγκεκριμένα το Πρωτοδικείο αναφέρει πως δεν θα συμμετέχουν στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στις 26 Μαΐου διότι «οι δηλώσεις κατάρτισής τους κρίνονται ως απαράδεκτες» και δεν περιέλαβαν «υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για το σύνολο των εκλογικών περιφερειών που αποτελούν το Δήμο Θεσσαλονίκης». Με αυτές της εξελίξεις,  τον δημαρχιακό θώκο Θεσσαλονίκης θα διεκδικήσουν 19 υποψήφιοι.
εμφάνιση σχολίων