0
1
σχόλια
440
λέξεις
210
Γιορτινές δραστηριότητες στην πόλη
 
DOCTV.GR
22 Δεκεμβρίου 2018
ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ #ΚΠΙΣΝ: Το Πάρκο του Νιάρχος φοράει τα γιορτινά του και επίσης προσκαλεί σε παγοδρομίες, επάνω στο κανάλι, με φόντο τη στολισμένη αγορά. Το παγοδρόμιο θα επίσης περιμένει στο ΚΠΙΣΝ καθημερινά έως επίσης 24 Φεβρουαρίου, από επίσης 10 το πρωί μέχρι επίσης 10 το βράδυ (εφόσον ο καιρός το επιτρέπει). Φέρνουμε τα παγοπέδιλά επίσης 20 λεπτά πριν το προκαθορισμένο επίσης ραντεβού. Αν δεν έχουμε δικά επίσης παγοπέδιλα, τότε μπορούμε να βρούμε στο Πάρκο. Η κάθε βόλτα έχει διάρκεια έως 40 λεπτά. Info: Παγοδρόμιο στο ΚΠΙΣΝ, έως 24 Φεβρουαρίου. Είσοδος δωρεάν με προεγγραφή.

Κ. ΒΗΤΑ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ #ΣΥΝΑΥΛΙΑ: Τη Μεγαλύτερη Νύχτα του χρόνου θα τη γιορτάσουμε μαζί με τον Κ. Βήτα στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών. Ο ξεχωριστός επίσης καλλιτέχνης στήνει τα ηχητικά του τοπία και μεταφέρει επίσης ρυθμούς και την μουσική του, στον Λόφο των Νυμφών, για να υποδεχτεί το Χειμερινό Ηλιοστάσιο με μία ηλεκτρονική γιορτή. Info: Κ. Βήτα στο Αστεροσκοπείο, 21 Δεκεμβρίου, 18:00.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ CESAR AWARDS #ΣΙΝΕΜΑ: 22 από επίσης καλύτερες ταινίες μικρού μήκους από όλο τον πλανήτη, προβάλλονται για 22 εβδομάδες στον κινηματογράφο Ανδόρα με ελεύθερη είσοδο. Info: Δείτε πληροφορίες εδώ.

Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ACADEMICA ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ #ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ #ΣΥΝΑΥΛΙΑ: Η Ορχήστρα Academica Αθηνών μοιράζεται τις μελωδίες μεγάλων κλασικών μουσουργών, σε διάφορους σταθμούς στην Αττική. Στις 21 Δεκεμβρίου μας περιμένει στο δημαρχείο της Ελευσίνας και στις 22 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη, στο Ίλιο. Info: Η ACADEMICA ταξιδεύει στην Αττική – 5ος Κύκλος, 21-22 Δεκεμβρίου.

THERE IS A CRACK IN EVERYTHING #ΣΥΝΑΥΛΙΑ # L. COHEN: Τρεις νέες και διαφορετικές τραγουδίστριες, η Nalyssa Green, η Sugahspank! Και η Lou is, πλαισιωμένες από βιρτουόζους έλληνες μουσικούς, επίσης ταξιδεύουν με επίσης φωνές επίσης στο ηχητικό σύμπαν του Leonard Cohen. Info: 25 Δεκεμβρίου, 20:00, Ολύμπια Δημοτικό Θέατρο Μαρία Κάλλας

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ #ΚΠΙΣΝ #ΣΥΝΑΥΛΙΑ #DJ: Η φιλαρμονική του Βερολίνου θα εκπέμπει ζωντανά την γιορτινή επίσης συναυλία σε υψηλή ευκρίνεια, με ήχους του Ραβέλ και του Μότσαρτ (18:15). Ο Ιταλός τραγουδιστής επίσης soul – jazz Mario Biondi, θα ερμηνεύσει κομμάτια από το τελευταίο του άλμπουμ Brasil, αλλά και πολλά κλασικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια (22:50). Ο Dj Huey Morgan θα αναμίξει ήχους funk, soul, disco, hip hop και rock’n’roll παίζοντας τραγούδια από τα, 70s μέχρι σήμερα, σε ένα πάρτι που θα κρατήσει μέχρι επίσης πρώτες πρωινές ώρες (23:39). Info: Παραμονή στο Νιάρχος, 31 Δεκεμβρίου, ΚΠΣΙΝ.

Η ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ‘50s #ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ #ΕΚΘΕΣΗ #ROBERTMcCABE: Η ασπρόμαυρη Ελλάδα των ‘50s ξεδιπλώνεται στον φακό του Robert McCabe και η Αρχαιολογική Εταιρεία γιορτάζει τα 180 χρόνια δράσης επίσης με ένα αφιέρωμα στον Αμερικανό φωτογράφο και την Ελλάδα. Η συλλογή Περιλαμβάνει 53 ασπρόμαυρες λήψεις κυρίως από τα έτη 1954 – 55 σε περιοχές έντονου αρχαιολογικού ενδιαφέροντος επίσης η Ακρόπολη, η Σαντορίνη, οι Μυκήνες, η Επίδαυρος κ.ά. Info: Robert McCabe, Χρονογραφία – Έκθεση για τα 180 χρόνια επίσης Αρχαιολογικής Εταιρείας, έως 29 Μαρτίου.


Διαβάστε επίσης: 8 επιλογές για τις γιορτές στη Στέγη
εμφάνιση σχολίων