0
1
σχόλια
207
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Κάλεσμα σε πορεία διαμαρτυρίας για τον δολοφονημένο Ζακ Κωστόπουλο απευθύνουν ΛΟΑΤΚΙ οργανώσεις σε όλους μας
 
DOCTV.GR
28 Σεπτεμβρίου 2018
Μια ειρηνική πορεία δικαιοσύνης στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο Ζακ Κωστόπουλος, οργανώνουν οι ΛΟΑΤΚΙ οργανώσεις ζητώντας άμεση διερεύνηση όλων των αποδεικτικών στοιχείων και απόδοση δικαιοσύνης.

Η πρόσκληση αναφέρει: «Οι υπογεγραμμένες οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών, καλούν κάθε δημοκρατικό άνθρωπο να συμμετάσχει σε ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας για την δολοφονία του ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στις 19.00 στην Οδό Γλάδστωνος, στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Ζακ.

«Η ζωή δεν είναι βιτρίνα, δεν αξίζει όσο μία βιτρίνα και ένας όχλος που επιτίθεται με τέτοια αγριότητα και μένος στον αδύνατο, τον ανήμπορο, τον πεσμένο κάτω διαφορετικό, τη στιγμή που έχουν βγει κάμερες και κινητά ν’ απαθανατίσουν τη ζούγκλα της μεγαλούπολης, δεν είναι πολιτισμένος. Τουναντίον, ξερνά διάχυτο εκφασισμό με «αντρίκιες» κλωτσιές, σκηνές ωμής βίας και έναν αιμόφυρτο Ζακ να ξεψυχά με χειροπέδες. Σήμερα ήταν ο Ζακ, αύριο ποιος;».

Διοργανωτές της πορείας είναι οι οργανώσεις «Υπερήφανοι Γονείς», «Colour Youth – Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας», «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο», «Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ)», «ΟΛΚΕ», «Proud Seniors Greece (ομάδα υποστήριξης ΛΟΑΤΚΙ 50+)»,  «Πολύχρωμο Σχολείο»,  «Ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+ Εργασιακής Υποστήριξης», «Athens Pride», «Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδας «Θετική Φωνή»,  PRAKSIS.

 
Info: Πορεία διαμαρτυρίας για τον Ζακ, Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, 19.00, Οδός Γλάδστωνος
 
εμφάνιση σχολίων