0
1
σχόλια
213
λέξεις
Α' ΠΡΟΣΩΠΟ
Ό,τι επιτυχία έκανα, την οφείλω στα πολύ δύσκολα παιδικά μου χρόνια
 
DOCTV.GR
28 Σεπτεμβρίου 2019
«Στο σχολείο με έλεγαν σαλαμάνδρα επειδή το ένα μου μάτι είναι πιο μικρό από το άλλο. Οι συμμαθητές μου, μου πετούσαν στο κεφάλι τις ποιητικές συλλογές που διάβαζα και τα κορίτσια που μου άρεσαν με χλεύαζαν λέγοντάς μου ότι είμαι loser και ψυχαναγκαστικός.

Ο πατέρας μου με έλεγε ερπετό και ανίκανο να γοητεύσω μια γυναίκα. Μετά από όλα αυτά, ασχολήθηκα ακόμα περισσότερο με την ποίηση και τη μουσική.

Αν μου ζητούσαν να συμβουλέψω κάτι τους νέους, θα ήταν να μη φοβούνται τη μοναξιά και να συγχωρούν αμέσως. Εχθροί είναι αυτοί που μισούμε και όχι αυτοί που μας μισούν.

Ό, τι επιτυχία έκανα, την οφείλω στα πολύ δύσκολα παιδικά μου χρόνια. Με λένε Thom Yorke, είμαι πρωτίστως πατέρας και μετά ο τραγουδιστής των Radiohead».


Από συνέντευξη του Thom Yorke στο περιοδικό Ποπ & Ροκ, άνοιξη 2000. Ο Thomas Edward Yorke (7 Οκτωβρίου 1968) είναι άγγλος μουσικός, συνθέτης, τραγουδιστής και κύριος τραγουδοποιός του εναλλακτικού ροκ συγκροτήματος Radiohead. Ο Yorke παίζει κιθάρα και πιάνο και χρησιμοποιεί στη δουλειά του επίσης συνθεσάιζερ και προγραμματισμό. Είναι γνωστός για το φαλσέτο του. Το 2008, ο Rolling Stone τον κατέταξε στη θέση 66 στης λίστας με τους μεγαλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών.


Διαβάστε επίσης: 
Αρέσουν στα πιτσιρίκια οι Radiohead 
Οι νταήδες και οι άλλοι 
VIDEO: Αγαπητέ μπαμπά
εμφάνιση σχολίων