0
4
σχόλια
195
λέξεις
210
Όπως λέμε Talking Heads. Το street food των Εξαρχείων που δεν έχει τίποτα «ετοιματζίδικο»
 
ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
27 Σεπτεμβρίου 2018
Φυσικά και το όνομα του μαγαζιού «Talking Breads», προέρχεται από την μπάντα Talking Heads. Όμως αντί για μελωδίες, σερβίρει burgers, σάντουιτς, μπαγκέτες, σαλάτες και pizza rolls, όλα φτιαγμένα από το μηδέν. Αυτό σημαίνει πως τίποτα δεν είναι ετοιματζίδικο –ναι, ακόμα κι η κέτσαπ είναι σπιτική.

Το νέο streetfood μαγαζί βρίσκεται στην καρδιά των Εξαρχείων. Μια κόκκινη φωτεινή ταμπέλα μας χαιρετά πάνω από την κουζίνα. Γράφει «Burning down the house». Και τα πιάτα εδώ έχουν επιρροές από όλο τον κόσμο: Το The Tika μας πάει προς Ινδία, το Texas Burger προς ΗΠΑ, το Mafιa Burger προς Ιταλία, τα σάντουιτς Satay προς Ασία και πάει λέγοντας.


Από τα πιο δημοφιλή είναι τα Pizza rolls που βγαίνουν σε τέσσερις εκδοχές: Margerita, Greek, Chica και Pepperoni. Υπάρχουν επίσης και φρέσκες σαλάτες, κλασικές τηγανιτές πατάτες αλλά και γλυκάκια με αλλόκοτα ονόματα, όπως Apple Caramel Pizza και Choco Pshycho Burger.

Το Talking Breads ανοίγει στη μία το μεσημέρι και κλείνει στις δύο το βράδυ τις καθημερινές -και στις 3 το Σάββατο. Την Κυριακή είναι κλειστά. Κι αν μένουμε κοντά, έχει και delivery.


Info: Talking Breads, Σπύρου Τρικούπη 11 και  Στουρνάρη, Εξάρχεια. Τηλ.: 210-  211 1839731
εμφάνιση σχολίων