0
1
σχόλια
203
λέξεις
ΚΟΣΜΟΣ
Αεροπορική εταιρία αναζητά δύο φίλους προκειμένου να μετακομίσουν στην Ισλανδία και να ταξιδεύουν τον κόσμο όλο το καλοκαίρι
 
ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
28 Απριλίου 2018
Υπάρχει δουλειά που προσφέρει διαμονή σε ένα όμορφο σπίτι, σε πληρώνει για να γυρνάς τον κόσμο και να μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου μέσω διαδικτύου, και όλα αυτά είναι όχι μόνο για εσένα αλλά και για τον κολλητό σου.

Η Ισλανδική αεροπορική εταιρεία Wow Air αναζητά δύο φίλους που θέλουν να ταξιδέψουν στον κόσμο αυτό το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα θα κάνουν blogging και vlogging για τις εμπειρίες τους.

Η εργασία θα διαρκέσει σχεδόν 3 μήνες (1 Ιουνίου – 15 Αυγούστου), οι επιτυχόντες θα μετακομίσουν για αυτή την περίοδο σε ένα «πολύ ευχάριστο διαμέρισμα» στο Reykjavik της Ισλανδίας, θα πληρώνονται περίπου 3. 288 ευρώ το μήνα και θα εξερευνήσουν 38 προορισμούς της αεροπορικής εταιρίας με σκοπό να δημιουργήσουν έναν πλήρη ψηφιακό ταξιδιωτικό οδηγό.

Το μυστικό της υπόθεσης είναι να έχουμε καλή συνεργασία με τον συνοδοιπόρο μας, να μπορούμε να αναγνωρίζουμε αλλά και να μοιραζόμαστε online, τις ταξιδιωτικές εμπειρίες που αξίζουν. Γι αυτό, η υποβολή της αίτησης δεν περιλαμβάνει προϋποθέσεις σπουδών ή εργασιακής εμπειρίας: αλλά ένα βίντεο διάρκειας έως 2 λεπτά, όπου θα ξεναγήσουμε τους θεατές στις ομορφιές του τόπου μας, λέει. Καλή τύχη σύντροφοι, και βρείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ  
εμφάνιση σχολίων