0
1
σχόλια
454
λέξεις
210
Προβολές, εκθέσεις, μουσική και φεστιβάλ χωρίς είσοδο, για να αποχαιρετήσουμε την Άνοιξη
 
DOCTV.GR
10 Μαΐου 2018
ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΗ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ #ΕΚΘΕΣΗ #ΜΟΥΣΙΚΗ #ΦΥΣΗ #ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ #ΣΤΕΓΗ:  Ανακαλύπτουμε μια κρυμμένη όαση πρασίνου στην Αθήνα και το συναρπαστικό οικοσύστημα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, μέσα από την μεγάλη έκθεση τέχνης της Στέγης Γεωμετρίες που κάθε Κυριακή οργανώνουν Κυριακάτικες δράσεις για όλους, στα πλαίσια της έκθεσης. Έως τον Ιούνιο κα με θεματικές όπως Σπόροι, Νερό, Γη, Φωτιά και Αέρας, μας προσκαλούν να συνδεθούμε με τη φύση. Γεωμετρίες, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έως 15 Ιουνίου

Διαβάστε επίσης: Κυριακές στο Γεωπονικό

ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ #ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ #ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ: Η Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων μας ταξιδεύει στη μουσική, μέσα από μια σειρά συναυλιών που είναι αφιερωμένες στις 7 χώρες με τη σημαντικότερη επιρροή στη δημιουργία των δυτικών μουσικών επιτευγμάτων. Τα «Μουσικά Ταξίδια» καταλαμβάνουν την Τεχνόπολη παρουσιάζοντας αντιπροσωπευτικά έργα των σπουδαιότερων συνθετών της κάθε χώρας, από διάφορες μουσικές περιόδους. Οι συναυλίες του Μαΐου, θα μας πάνε νοητά στη Γερμανία,  τη Ρωσία και στις Φινλανδία και Νορβηγία. 7, 16, 24 Μαΐου, Τεχνόπολη.

Διαβάστε επίσης: Οι μουσικές του κόσμου

EXILE ROOM #ΣΙΝΕΜΑ #ΠΡΟΒΟΛΕΣ #ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ: Με γενικό τίτλο «Συγκάτοικοι στον πλανήτη Γη», το αφιέρωμα του Exile Room αφουγκράζεται την οικολογική συνείδηση του σήμερα με 5 ντοκιμαντέρ που έχουν ως άξονα τη συμβίωσή μας με τη φύση και τα πλάσματά της αλλά και το μέλλον της Γης. Συγκάτοικοι στον Πλανήτη Γη, 9-10 & 17 Μαΐου

FAST FORWARD FESTIVAL5 #ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ #ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ: Το ετήσιο φεστιβάλ με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καταλαμβάνει σπίτιαπάρκα, πλατείες, μουσεία, ιστορικά κτίρια. Στο πρόγραμμα υπάρχουν και δωρεάν δράσεις σε στο Παλαιό Χημείο, στο Πεδίον του Άρεως, στο Μουσείο Ακρόπολης, στο κινηματοθέατρο Ίριδα. Onassis Fast Forward Festival 5, έως 16 Μαΐου. 

Διαβάστε επίσης: Fast Forward Festival 5

ΤΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΦΙΑ #ΕΚΘΕΣΗ #ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ: Τοπία από τη συλλογή της Δημοτικής Πινακοθήκης της Σόφιας καταφτάνουν στην Πινακοθήκη δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για τριάντα τρία έργα ζωγραφικής και χαρακτικής, διάσημων Βούλγαρων καλλιτεχνών διαφόρων γενεών και διαφορετικών σχολών, που δημιουργήθηκαν τον 20ο αι.. Το θέμα τους είναι η απεικόνιση τοπίων από ευρωπαϊκές πόλεις, όπως οι Σόφια, Πράγα, Κωνσταντινούπολη, Αθήνα, Φλωρεντία, Βουδαπέστη, Βενετία, Δρέσδη, Παρίσι κ.ά. Τοπία από τη Σόφια, Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων, έως 17 Ιουνίου.

ΜΑΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΝΙΑΡΧΟΣ #ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ #ΑΣΚΗΣΗ #ΝΕΡΟ #ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ: Δύο νέοι γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες, ο George Gaudy και η Ειρήνη Σκυλακάκη συναντιούνται για μία κοινή συναυλία ενώ ο κύκλος συναυλιών Music Escapades παρουσιάζει τον Alex Dante a.k.a Αλέξανδρος Δανδουλάκης σε διαχρονικές συνθέσεις των Chopin, Satie, Rachmaninov. ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΗ: Κάθε Κυριακή οι Πρασινοδάχτυλοι μας υποδέχονται στον Λαχανόκηπο και μας μαθαίνουν να διαχειριζόμαστε τις ανάγκες των φυτών μας ενώ ο Κήπος του ΚΠΙΣΝ μαθαίνει σε πιτσιρίκια 5-9 ετών τα φυτά και τα λουλούδια. ΑΣΚΗΣΗ: Από γιόγκα, πιλάτες, Tai chi, καγιάκ στο κανάλι και αρχαία κινεζική άσκηση Qigong, μέχρι ιστιοπλοία, χορό και άσκηση για όλους. 

Διαβάστε επίσης: ΔΩΡΕΑΝ: Μάιος στο Πάρκο
εμφάνιση σχολίων