0
1
σχόλια
186
λέξεις
210
Διαδραστικά εργαστήρια με κέντρο τον άνθρωπο. Με ελευθ. είσοδο
 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΝΔΕΛΑΣ
27 Φεβρουαρίου 2018

Ξεκλείδωσε. Το TEDxPanteionUniversity στρέφει φέτος το ενδιαφέρον του προς τον άνθρωπο και τον ψυχισμό του μέσα από κάθετα workshops. Σε ένα διαδραστικό pre event μας αποκαλύπτει την θεματική που θα αποσχολησει τις δράσεις του για το 2018 κάνοντας μια βουτιά στο εγώ μας.

Από Στερεότυπα πως πάμε; Σε ποια στερεότυπα κλειδώνει η ελληνική κοινωνία και πως αυτά επηρεάζουν τη συμπεριφορά μας; Πως μπορούμε να διαχειριστούμε το άγχος ; Μπορεί μια ταινία μικρού μήκους να βοηθήσει την αυτογνωσία μας; Τι είναι η εικαστική ψυχοθεραπεία και ποια είναι τα μυστικά του Public Speaking;

Τα εργαστήρια έχουν ελεύθερη είσοδο κατόπιν κράτησης εισιτηρίου, την οποία μπορείτε να κάνετε εδώ. Περισσότερα για το πρόγραμμα του TEDxPanteionUniversity ανακαλύψτε εδώ.

Συμμετέχουν οι: Δημήτρης Πλαβούκος - Project Director Tunnel of Oppression, Ήρα Λαμπίρη - κλινική ψυχολόγος ψυχαναλυτικής εκπαίδευσης και εικαστική ψυχοθεραπεύτρια, Αθανάσιος Τσάπελης - εκπαιδευτικός, επιμορφωτής ενηλίκων και πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Κω, Πάνος Καπίρης, δάσκαλος, animator και web designer, Νίκος Κατσιαντώνης - αριστούχος απόφοιτος του ΟΠΑ και Office Manager στη κτηματομεσιτική εταιρεία RE/MAX Solutions


Info: TEDxPanteionUniversity - Unlock Yourself, 3 Μαρτίου, 10πμ-6μμ, TZAFERI 16. Ελεύθερη είσοδος με προκράτηση εισιτηρίου.

εμφάνιση σχολίων