0
5
σχόλια
177
λέξεις
210
Το μπισκοτάδικο των Εξαρχείων
 
ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
29 Ιανουαρίου 2018

Οι λιχούδηδες γνωρίζουν πως τα μπισκότα δεν είναι απλή τροφή: είναι φετιχισμός. Κι όσο πιο σπιτικά, τόσο το καλύτερο. Το I Cake You (“Home At First Bite”), είναι φως φανάρι πως γεννήθηκε από την αγάπη για το σπιτικό, το τραγανό, το «έτσι όπως πρέπει να είναι» μπισκότο.

Μια βόλτα από εκεί ισοδυναμεί με πολλές θερμίδες αλλά αυτό δεν πτόησε ποτέ κανένα λιχούδη. Στα 5 είδη φρεσκότατων μπισκότων που μας περιμένουν καθημερινά στο μίνιμαλ και «σπιτένιο» μαγαζί των Εξαρχείων, βρίσκουμε πολλή σοκολάτα κάθε είδους, σε αρμονία με γεύσεις όπως η μπανάνα, το φυστικοβούτυροκαι το πορτοκάλι, ενώ καθημερινά υπάρχει και μια νέα γεύση-έκπληξη.

Όμως το I Cake You δεν έχει μόνο μπισκότα. American Cheesecake με κάθε είδους σος (από σοκολάτα και βύσσινο μέχρι αλμυρή καραμέλα), lemon pie, κέικ και αφράτα κρουασάν, milk shakes και κορμός, συμπληρώνουν το μενού του γλυκατζή. Κι αν μπουχτήσουμε ζάχαρη και χρειαζόμαστε διάλειμμα, εδώ υπάρχουν επίσης κις λορέν, πίτες και σάντουιτς, αλλά και αλμυρά κέικ. Αλήθεια, έχετε δοκιμάσει ποτέ κέικ με πιπεριά; PS I Cake You Too.


Info: I Cake You, Θεμιστοκλέους 42, Εξάρχεια. 

εμφάνιση σχολίων