0
2
σχόλια
300
λέξεις
TECH
Το COSMOTE HISTORY ξεναγεί τα παιδιά στον πολιτισμό και την ιστορία μας μέσα από βιωματικές δράσεις και παιχνίδι, στα μουσεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης
ΛΕΝΑ ΛΥΔΑΚΗ
31 Μαΐου 2017
Τα παιδιά ταξιδεύουν στην Ιστορία. Πώς μπορούμε να εξάψουμε το ενδιαφέρον των παιδιών για την ιστορία και τον πολιτισμό μας και να τα κάνουμε να αγαπήσουν τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους, όσο αγαπάνε και τους παιδότοπους; Μέσα από τον νέο διαγωνισμό του COSMOTE HISTORY.

Το COSMOTE HISTORY φέρνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, τον πολιτισμό και την ιστορία κοντά στα παιδιά. 100 οικογένειες με παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μία από τις 9 βιωματικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Παιχνίδι, βιωματικά σεμινάρια και δημιουργικές δραστηριότητες είναι ο άξονας του προγράμματος ενώ οι ξεναγήσεις θα είναι κατάλληλα προσαρμοσμένες στις ηλικίες των παιδιών και θα πραγματοποιηθούν με τη βοήθεια παιδαγωγών και αρχαιολόγων.

Να σημειώσουμε ότι το COSMOTE HISTORY 
είναι το μοναδικό κανάλι με επίκεντρο την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας. Προβάλλει ντοκιμαντέρ από διεθνή δίκτυα, εγχώριες παραγωγές και ντοκιμαντέρ, αλλά και πρωτότυπες εκπομπές παραγωγής της COSMΟΤΕ TV.

ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ: Στην Αθήνα, οι νικητές του διαγωνισμού θα επισκεφτούν τον Αρχαιολογικό Χώρο της Ακρόπολης, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, την Αρχαία Αγορά, το Εθνικό Αστεροσκοπείο, το Μουσείο του ΗΣΑΠ, το Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών, αλλά και το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ. Στη Θεσσαλονίκη, οι οικογένειες θα ξεναγηθούν στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και το Μουσείο Κινηματογράφου. Οι προγραμματισμένες δράσεις, θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από τις 16 μέχρι και τις 30 Ιουνίου.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Για τη συμμετοχή μας στον διαγωνισμό, εφόσον είμαστε συνδρομητές COSMΟΤΕ, στέλνουμε SMS στο 19129 γράφοντας «Αθήνα» ή «Θεσσαλονίκη» ανάλογα με την περιοχή μας, προκειμένου να μπούμε στην κλήρωση, έως τις 5 Ιουνίου. Χρέωση 0,11€/sms. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό του COSMOTE HISTORY, εδώ.

 
εμφάνιση σχολίων