1
1
σχόλια
159
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

«Η Αφρική για τους πιθήκους, η Ευρώπη για τους λευκούς». Το βίντεο που δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για το ναζιστικό χαρακτήρα της Χ.Α.

ΑΘΗΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ
14 Φεβρουαρίου 2017

«Έξω οι εβραίοι. Όχι μόνο έξω! Πρέπει να τους εξαφανίσουμε». «Η Αφρική για τους πιθήκους, η Ευρώπη για τους λευκούς». Πανό που γράφουν «Κάθαρση». Ναζιστικές σημαίες και χαιρετισμοί. Μια συναυλία/συγκέντρωση γεμάτη μίσος και φανατισμό. Και παρόντες όλη η ηγεσία της Χρυσής Αυγής: Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Γιώργος Γερμενής, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο Γιώργος Μισιάκας (Μάστορας), ο Απόστολος Γκλέτσος (συγγενής του δημάρχου Στυλίδας) και πολλοί άλλοι.

Το βίντεο δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών και η δημοσίευση του  συμπίπτει με τη διεξαγωγή της δίκης του δημάρχου της Πάτρας Κώστα Πελετίδη, ο οποίος δικάζεται για παράβαση καθήκοντος έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει το 2015 ο τότε υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης, επειδή με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν παραχώρησε στη Χρυσή Αυγή δημοτικό χώρο κατά την προεκλογική περίοδο.εμφάνιση σχολίων