0
1
σχόλια
365
λέξεις
SPECIALS
Για 3η χρονιά και κάθε φορά sold out! Το μονοήμερο Workshop έρχεται από την βραβευμένη ομάδα του DOC TV Specials τον Μάρτιο

 
DOCTV.GR
21 Φεβρουαρίου 2018

Social Media Workshop για επιχειρηματίες και καταστήματα, καλλιτέχνες και δημιουργούς, από την ομάδα του DOC TV Specials.

Στο εργαστήριο διάρκειας 6 ωρών, θα εξετάσουμε με απλό και κατανοητό τρόπο όλες τις νέες τεχνικές για τη προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών που θα χρειαστείτε για σωστό αποτέλεσμα στις social σελίδες σας.

O κύκλος εργαστηρίων «Facebook και Instagram Για επαγγελματίες και επιχειρήσεις» πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη βραβευμένη με χρυσό βραβείο «Social Media Awards» ομάδα μας, DOC TV Specials.
 

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Θα μάθουμε πρακτικές τεχνικές για τη δημιουργία καλής ποιότητας περιεχομένου, για χρήση στις σελίδες, με πολλά παραδείγματα και case studies.

-Θα αποκτήσουμε βαθύτερη κατανόηση για τον τρόπο λειτουργίας των σελίδων ώστε να προωθήσουμε την επιχείρησή μας, τα προϊόντα ή την τέχνη μας.

-Θα γνωρίσουμε καινούργιες διεθνείς τάσεις για παραγωγή δημιουργικού περιεχομένου.

-Θα ορίσουμε τους σωστούς τρόπους σύνταξης των αναρτήσεών μας και θα εξετάσουμε τους τρόπους υποστήριξης πελατών μέσα από τις σελίδες μας.

-Θα γνωρίσουμε πώς να αξιοποιήσουμε τα πολύτιμα στατιστικά των σελίδων για καλύτερο αποτέλεσμα στις σελίδες μας.
 

ΣΥΧΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ–ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΤΟ WORKSHOP:

-Σε ποιες πλατφόρμες χρειάζεται να δημιουργήσω σελίδες, ανάλογα με το επάγγελμά μου;

-Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να συντάξω τις σελίδες μου, τα κείμενά τους, τα ποστ τους, το οπτικό τους περιεχόμενο;

-Κάθε πότε χρειάζεται να δημοσιεύω αναρτήσεις στις σελίδες μου;

-Πώς θα καλέσω τους ανθρώπους που πραγματικά θα ενδιαφερθούν για το προϊόν μου;

-Πώς θα προωθήσω το e-shop μου στα κοινωνικά μέσα;

-Πώς θα καταφέρω να έχω μεγαλύτερη συμμετοχή στα ποστ μου;

-Πως λειτουργούν και τι μου χρησιμεύουν τα στατιστικά στις σελίδες;
 

Η ομάδα του DOC TV Specials, σχεδιάζει και επιμελείται σελίδες στα Social Media για διεθνείς Οργανισμούς και Ιδρύματα, για Eμπορικές Εταιρείες, για Τουριστικές Επιχειρήσεις και Ξενοδοχεία, για online και επίγεια Καταστήματα, για Δημιουργούς και Καλλιτέχνες. Στις κοινωνικές σελίδες που χειρίζεται, μέχρι σήμερα μετρά περισσότερους από 700 χιλιάδες followers, περισσότερα από 40 χιλιάδες post και περισσότερα από 1 δις impressions και 6,5 εκατομ. Likes, σχόλια και μοιράσματα.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.
 

Info: Δημιουργία περιεχομένου και επιμέλεια σελίδων στο Facebook και στο Instagram, Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018, 16:00 – 22:00, Exile Room, Αθηνάς 12 (περιορισμένες θέσεις συμμετοχής). 
 

εμφάνιση σχολίων