0
3
σχόλια
251
λέξεις
210

Τo The Clumsies και το Baba au Rum στην κορυφαία διεθνή λίστα γι' άλλη μια χρονιά

ΛΕΝΑ ΛΥΔΑΚΗ
6 Οκτωβρίου 2016
Πατήστε στις φωτό για να τις δείτε σε μεγάλη διάσταση


Η λίστα των καλύτερων μπαρ του πλανήτη σύμφωνα με το The World's 50 Best Bars 2016 περιλαμβάνει στην πρώτη 10άδα μόνο τρεις πόλεις: Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Αθήνα.
 
Ιδού το Top 10:
1. THE DEAD RABBIT, NEW YORK

2. AMERICAN BAR, LONDON
3. DANDELYAN, LONDON
4. CONNAUGHT BAR, LONDON
5. ATTABOY, NEW YORK
6. THE GIBSON, LONDON
7. EMPLOYEES ONLY, NEW YORK
8. NOMAD BAR, NEW YORK
9. THE CLUMSIES , ATHENS
10. HAPPINESS FORGETS, LONDON

Το Baba au Rum βρίσκεται στην θέση 40 και συμπεριλαμβάνεται για πολλοστή φορά στη λίστα. Η παρουσίαση υπογραμμίζει την αγάπη του για το ρούμι και τη σπιτική του ατμόσφαιρα.«Δεν χρειάζεται να έχεις ένα τεράστιο μπαρ για να τα καταφέρεις. Το Baba au Rum δεν είναι μεγαλύτερο από ένα μεσαίο σπιτικό σαλόνι (...). Μην φύγετε αν δεν δοκιμάσετε το Baba au Rum Cocktail».

Για το Clumsies που κατάφερε να είναι στο Top5 της λίστας το 2015 και φέτος στο Νο9, η παρουσίαση αναφέρει ότι δεν είναι εύκολο να βρεθείς στη λίστα πριν κλείσεις ένα χρόνο ζωής και την επόμενη χρονιά να εξακολουθείς να διατηρείς το ίδιο ενδιαφέρον αλλά το αθηναϊκό μπαρ τα κατάφερε διοργανώνοντας ανάμεσα σε άλλα το The Clumsies Hotel Bar. «Κατάφερε να συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα hotel bars από τη Σιγκαπούρη, το Μαϊάμι, τη Ν. Υόρκη και το Λονδίνο με ποτά «first-class» και πεντάστερη φιλοξενία».


Διαβάστε επίσης:
The Clumsies Hotel Bar
ΑΘΗΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ #58: Baba Au Rum
AΘΗΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ #39: The Clumsies


εμφάνιση σχολίων