0
1
σχόλια
401
λέξεις

Στείλτε μας το δικό σας κείμενο στο [email protected]

ΘΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΑΤΗΣ
11 Ιουλίου 2016
Έχω αρχίσει και σκάω από την ζέστη αλλά ευτυχώς δεν έχει καμία πολυκατοικία από πίσω και κάνει λίγο ρεύμα. Φωνάζω στη μάνα, τί φαΐ έχει κάνει, αλλά δεν λαμβάνω καμία απάντηση. Μεσημέρι πρέπει να 'ναι, όλο και κάτι θα έχει μαγειρέψει. Δεν πρέπει να έχει φύγει και πολλή ώρα αφού την άκουσα να με φωνάζει  λίγο πιο πριν. Μα το ρολόι δεν λέει ψέματα, μόνο η αντίληψη μου χάθηκε. Στις πέντε και μισή δεν τρώνε μεσημεριανό νομίζω αλλά στο σπίτι μου δεν είναι και σπάνιο φαινόμενο. Πάλι την βγάλαμε την Κυριακή μπροστά στον υπολογιστή. Να βλέπαμε και τίποτα ενδιαφέρον, να έλεγα. Αλλά  το facebook και το 9gag δεν τα λες εκπαιδευτικές πηγές ενημέρωσης. Το κινητό κάνει απεργία, άρα ο άλλος ο αχαΐρευτος θα κοιμάται του καλού καιρού. Όμως για να μην λένε ότι είμαι και κάνας ρέμπελος, ας ανοίξω μια σελίδα στο kariera. Έτσι για ξεκάρφωμα, μην μπει κανείς στο σπίτι και δεν τον πάρω χαμπάρι.

Τις ενοχές τώρα γιατί τις φορτώθηκα; Κάτι θα βρώ, δεν γίνεται. Μέχρι τότε, έχω κάτι απορίες για τους Δύο Ξένους. Για κάποιο λόγο, θέλω να μάθω, τί κάνει αυτή η Παπούλια. Αλλά πρώτα ας βάλω λίγο τις καλύτερες ατάκες της Μαρκορά στο youtube με την Φαλκονέρα, να έχω κάτι να ακούω. Είναι αστείο, πως λύνονται όλα μου τα υπαρξιακά προβλήματα, όταν ακούω την Κώνστα να λέει «άκου να σου πω πουτανάκι!!!». Μετά από δεκαεννέα λεπτά και δέκα δευτερόλεπτα από Ντίνα Κώνστα και Χρυσούλα Διαβάτη, κάτι πεταλουδίτσες γαργαλάνε την γλυκιά μα γοητευτική κοιλίτσα μου και σηκώνω τον βασιλικό μου πωπό για να πάω στην κουζίνα. Την επανάσταση μου την κάνω και σήμερα, αφού την παντόφλα την προσπέρασα με γρήγορους διασκελισμούς, αλλά το σύστημα με νίκησε όταν μύρισα τα παπουτσάκια στον φούρνο. Θα φάω σουβλάκια αύριο, δεν πειράζει.

Η ατάκα της μάνας μου, μόλις μπήκε στο σπίτι ακούστηκε μέχρι τον περιπτερά. «Μπράβο πασά μου! Σου αρέσανε τα παπουτσάκια;». Αλλάζω την σελίδα στο kariera και λαμβάνω ένα αναπάντεχο μα τρυφερό φιλί στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Λαμβάνω τα συγχαρίκια που ψάχνω για δουλειά αλλά και την ενημέρωση ότι έχει πάει δώδεκα η ώρα και να μην ξημερωθώ πάλι πάνω στον διάολο, για να μην τον πάρει και τον πετάξει απ' το παράθυρο.

Ωραία ζωή κάνω. Ευτυχώς δεν χαλάω τον χρόνο μου μπροστά στο χαζοκούτι. Η τιβιόλα σου καταστρέφει το μυαλό.
Μια Κυριακή της ζωής μου, τόσο χαλαρή όσο και η ζώνη του τζίν.
 
TAGS:
εμφάνιση σχολίων