1
1
σχόλια
223
λέξεις
210

Το Palmitas, το πρώτο pop up bar στην Ελλάδα, έρχεται από την ομάδα του βραβευμένου The Clumsies και είναι αφιερωμένο στο Μεξικό. Αγάπη μόνο!

DOC TV
5 Νοεμβρίου 2015
Μια μεξικάνικη νησίδα αναδύεται στο Γκάζι κάθε Παρασκευή και Σάββατο και άλλη μια πρωτιά προστίθεται στο ρεκόρ της ανήσυχης ομάδας του The Clumsies. Το πρώτο pop up bar στο κέντρο της Αθήνας έχει έμπνευση από την ιδιαίτερη περιοχή Palmitas του Μεξικό, που αναγεννήθηκε μέσα από τη street art και την καλλιτεχνική δημιουργία.

Signature cocktails με βάση τα πιο χαρακτηριστικά αποστάγματα αγαύης, mescal & tequila, από την ομάδα του #22 της παγκόσμιας κατάταξης των 50 καλύτερων μπαρ του κόσμου για το 2015 και 4ου καλύτερου νέου Cocktail Bar, σύμφωνα με τον παγκόσμιο θεσμό Tales of the Cocktail Spirited Awards.

Το Mexican street style menu θα δημιουργήσει ο chef Γιάννης Λιάκος, ενώ live και dj sets θα στήσουν ηχητικά το λατινομαερικάνικο σκηνικό.

Το νοερό ταξίδι στο Μεξικό, από τον ιδιαίτερο χώρο που επιμελήθηκε το αρχιτεκτονικό γραφείο Nine Design, συμπληρώνουν δύο θεματικά δωμάτια με πρωταγωνιστές τους γνώστες της τέχνης του τατουάζ Dark Side Tattoo Society και το vintage κουρείο Barber Rules. Το μόνο που θα θυμίζει Αθήνα είναι η θέα στην Ακρόπολη.

#‎palmitas‬ ‪#‎theclumsiespopupbar‬ ‪#‎vivalamexico‬
Info: Palmitas, The Clumsies Pop Up Bar. Ιερά Οδός 11, 4ος όροφος, Γκάζι. Aπό Παρασκευή 6 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.


Διαβάστε επίσης:
AΘΗΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ #39: The Clumsies
Κυριακάτικο brunch στους «Αδέξιους»

εμφάνιση σχολίων