0
5
σχόλια
232
λέξεις
210

Συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα μπαρ του κόσμου. Τώρα το γαστρονομικό φεστιβάλ του The Clumsies μας στρώνει τραπέζι

DOC TV
30 Σεπτεμβρίου 2015
Πατήστε στις φωτό για να τις δείτε σε μεγάλη διάσταση


Για πρώτη φορά διοργανώνεται στην Ελλάδα ένα γαστρονομικό φεστιβάλ με αποκλειστικό θέμα το brunch. Το The Clumsies, που βρίσκεται ανάμεσα στα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου νέα cocktail μπαρ του κόσμου, αναλαμβάνει την αποστολή να πάει το brunch, που όλοι αγαπήσαμε, ένα βήμα παραπέρα.

Κάθε Κυριακή επιτυχημένοι και δημιουργικοί σεφ φιλοξενούνται στην κουζίνα του The Clumsies και ετοιμάζουν τη δική τους ευφάνταστη εκδοχή του καλύτερου και πιο χαλαρού, ενδιάμεσου γεύματος της ημέρας.

Και επειδή αυτό που χρειάζεται ένα εμπνευσμένο brunch menu είναι ένα ιδιαίτερο και απολαυστικό ποτό, η -ειδική σε αυτό- μπάρα του The Clumsies θα σερβίρει τα ιδανικά συνοδευτικά cocktails, non alcohol beverages, smoothies, χυμούς, κ.λπ.

Η λίστα των guest chefs που θα αναλάβουν εκ περιτροπής την κουζίνα του The Clumsies μέχρι στιγμής περιλαμβάνει:


Τον βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο Jean-Charles Metayer του Premier του Ξενοδοχείου Intercontinental Athens στις 4/10

Τη μαγειρική ομάδα του «Cookoovaya» στις 11/10

Τον βραβευμένο  Άλεξ Τσιοτίνη, σεφ και συνιδιοκτήτη του «CTC» στις 18/10

Θα ακολουθήσουν κι άλλοι γνωστοί και αγαπημένοι σεφ, ανάμεσά τους ο Ανδρέας Λαγός, ο Μιχάλης Νουρλόγλου και ο Γκίκας Ξενάκης.


The Clumsies Sunday Brunch Festival. Για την συμμετοχή τις ημέρες του Festival θα απαιτηθεί κράτηση στο τηλ. 6971,97.89.48. Κάθε Κυριακή από 27/9, 12 μ.μ. - 6 μ.μ, Πραξιτέλους 30, Αθήνα.


Διαβάστε επίσης: AΘΗΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ #39: The Clumsies
 
εμφάνιση σχολίων