0
1
σχόλια
259
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
«Δεν είμαστε λωτοφάγοι»
 
DOCTV.GR
12 Οκτωβρίου 2020
Ο δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης για τη δίκη της Χρυσής Αυγής και τη Νέα Δημοκρατία: «Η Νέα Δημοκρατία υποδύεται εκ των υστέρων τον διώκτη του ναζισμού και του φασισμού, με την άνεση που της δίνει το μαξιλαράκι της καταδικαστικής απόφασης. Όμως, όσοι εργαστήκαμε στη δίκη και γνωρίζουμε από τα μέσα τη διαδικασία, δεν μπορούμε να πειστούμε τόσο εύκολα για την ειλικρίνεια των σχετικών δηλώσεων. Και όχι γιατί είμαστε κακόπιστοι.

Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής του Κομμουνιστικού Κόμματος κλήτευσαν, ως μάρτυρες, βουλευτές από όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, με προφανή σκοπό να επαναβεβαιώσουν όλα όσα είχαν ειπωθεί στην προδικασία για τον ναζιστικό και εγκληματικό χαρακτήρα του συγκεκριμένου μορφώματος.

Πράγματι, οι μάρτυρες προσήλθαν και κατέθεσαν. Όχι όμως όλοι. Το μοναδικό κόμμα που δεν προσήλθε στη διάρκεια της δίκης ήταν η Νέα Δημοκρατία. Κλητευθείς ήταν ο Βασίλης Κικίλιας, ο νυν Υπουργός Υγείας, ο οποίος ήταν άφαντος και ξεγλίστρησε από την υποχρέωση προσέλευσης στο δικαστήριο.

Για την ιστορία, να πούμε ότι προσήλθαν και κατέθεσαν η Μαρία Κανελλοπούλου, πρώην βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παναγιώτης Ρήγας, βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, ο Σπύρος Λυκούδης, βουλευτής τότε με το Ποτάμι και ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής του ΚΚΕ. Ας μαζευτούν λοιπόν κάποιοι, γιατί δεν είμαστε λωτοφάγοι».

Τα παραπάνω έγραψε ο δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb:
 

Η υποκρισία της Νέας Δημοκρατίας και η δίκη της Χρυσής Αυγής Η Νέα Δημοκρατία υποδύεται εκ των υστέρων τον διώκτη του...

Δημοσιεύτηκε από Thanasis Kampagiannis στις Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020Διαβάστε επίσης:
Η εκδικητική επίθεση της ΕΛ.ΑΣ. μετά την απόφαση για την Χ.Α.
Η απόφαση που περίμενε όλη η Ευρώπη!
Ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί μέχρι τη λήξη της δίκης της Χ.Α.
εμφάνιση σχολίων