0
2
σχόλια
181
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
Είτε πρόκειται για σολίστ είτε για μια μπάντα, τα Τρίκαλα τζαμάρουν και ο χώρος του στούντιο στο Μουσείο Τσιτσάνη είναι ανοιχτός για όλους
 
ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
26 Φεβρουαρίου 2018
Τα Τρίκαλα συνεχίζουν να εξελίσσονται και να μοιάζουν ολοένα και περισσότερο σαν την πόλη που ονειρευόμαστε. Μετά την διακοπή του καπνίσματος, το Δίκτυο Ποδηλατοδρόμων, Το Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό, Το Φωτοβολταϊκό Δέντρο και τις Ερευνητικές δραστηριότητες για τους κατοίκους, τα Τρίκαλα πρωτοτυπούν ξανά και πλέον διαθέτουν ένα φουλ εξοπλισμένο στούντιο ηχογράφησης στους νέους μουσικούς της πόλης, εντελώς δωρεάν.

Το στούντιο βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του Μουσείου Τσιτσάνη και διατίθεται τόσο για ηχογράφηση όσο και για πρόβες. Έχει δύο αίθουσες, μπορεί να φιλοξενήσει μουσικά σχήματα έως και 12 ατόμων και διαθέτει πιάνο με ουρά, ενισχυτή μπάσου, προενισχυτή ακουστικών οργάνων, drum set, sidefill monitors, wedge monitor, μικρόφωνα δυναμικά και πυκνωτικά για φωνές και μουσικά όργανα και περιφερειακό εξοπλισμό – για να μην κουβαλάμε τα πάντα από το σπίτι.


Στο στούντιο των Τρικάλων ήδη τζαμάρουν και δημιουργούν σχήματα κάθε είδους. Για να κάνουμε πρόβα ή να ηχογραφήσουμε κλείνουμε πρώτα ραντεβού τηλεφωνώντας στο 2431077977.
 

Διαβάστε επίσης:
ΚΑΛΑ ΝΕΑ: Άκαπνα Τρίκαλα
Τα Τρίκαλα στις κορυφαίες πόλεις
Τρίκαλα: Χωρίς οδηγό

 
εμφάνιση σχολίων