0
1
σχόλια
225
λέξεις
TECH

Η Εφαρμογιάδα #5 ήρθε. Ο δημοφιλής διαγωνισμός για Έλληνες developers εφαρμογών φορητών συσκευών, με δωρεάν συμμετοχή, επιστρέφει

DOCTV.GR
4 Ιουνίου 2016

Το Bios στεγάζει την Εφαρμογιάδα, έναν διαγωνισμό που σκοπό έχει να αναδείξει εφαρμογές ιδιωτών και μικρών επιχειρηματικών σχημάτων στο ευρύτερο κοινό. Είναι ο μόνος ελληνικός διαγωνισμός που δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες developers να συμμετέχουν με εφαρμογές για φορητές συσκευές όλων των κατασκευαστών. Διαγωνιζόμενοι που πέρασαν από τις προηγούμενες Εφαρμογιάδες, όπως ο Γιάννης Ζαούδης, ο οποίος είναι τώρα ιδρυτής της Pollfish και o Γιάννης Κατσιώτης των Parking Defenders (τώρα Parkaround) αποδεικνύουν ότι η κορυφή δεν είναι άφταστη.

Στην Εφαρμογιάδα οι διαγωνιζόμενοι δεν αξιολογούνται από μία κριτική επιτροπή, αλλά από ένα πολυποίκιλο κοινό, όπως γίνεται και στην πραγματική αγορά. Το κοινό εφοδιάζεται κατά την είσοδό του με ένα εικονικό χρηματικό ποσό το οποίο και επενδύει στις εφαρμογές που κρίνει πιο πετυχημένες. Κάθε συμμετέχοντας έχει πέντε λεπτά για να κάνει την παρουσίαση της εφαρμογής του. Οι τρεις εφαρμογές που συγκεντρώνουν τις περισσότερες επενδύσεις είναι και οι νικήτριες του διαγωνισμού.

Η ημέρα όμως αυτή δεν είναι μόνο για τα βραβεία και τους νικητές αλλά λειτουργεί ως μία πλατφόρμα ανταλλαγής ιδεών και παρουσίασης καινοτόμων προτάσεων. Οι developers έρχονται σε επαφή με πραγματικούς επενδυτές, εταιρίες που αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό και τους δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουν έργο τους σε ένα ευρύ κοινό.


Info: Εφαρμογιάδα #5, Τετάρτη 22 Ιουνίου, Bios, Πειραιώς 84, Είσοδος ελεύθερη (απαραίτητη η προεγγραφή).
 
εμφάνιση σχολίων