0
1
σχόλια
193
λέξεις
TECH

Η Εφαρμογιάδα #4 ήρθε. Ο διαγωνισμός για Έλληνες developers εφαρμογών φορητών συσκευών με δωρεάν συμμετοχή

DOCTV.GR
23 Μαρτίου 2016
Το Ρομάντζο στεγάζει την Εφαρμογιάδα, έναν διαγωνισμό που σκοπό έχει να αναδείξει εφαρμογές ιδιωτών και μικρών επιχειρηματικών σχημάτων στο ευρύτερο κοινό. Οι προηγούμενες διοργανώσεις, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον περισσότερων από 30 developers και 350 συμμετεχόντων και έδωσαν την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να κάνουν ένα πρώτο σημαντικό βήμα.

Στην Εφαρμογιάδα οι διαγωνιζόμενοι δεν αξιολογούνται από μία κριτική επιτροπή, αλλά από ένα πολυποίκιλο κοινό, όπως γίνεται και στην πραγματική αγορά. Το κοινό εφοδιάζεται κατά την είσοδό του με ένα εικονικό χρηματικό ποσό το οποίο και επενδύει στις εφαρμογές που κρίνει πιο πετυχημένες. Κάθε συμμετέχοντας έχει πέντε λεπτά για να κάνει την παρουσίαση της εφαρμογής του. Οι τρεις εφαρμογές που συγκεντρώνουν τις περισσότερες επενδύσεις είναι και οι νικήτριες του διαγωνισμού.

Η ημέρα όμως αυτή δεν είναι μόνο για τα βραβεία και τους νικητές αλλά λειτουργεί ως μία πλατφόρμα ανταλλαγής ιδεών και παρουσίασης καινοτόμων προτάσεων. Οι developers έρχονται σε επαφή με πραγματικούς επενδυτές, εταιρίες που αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό και τους δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουν έργο τους σε ένα ευρύ κοινό.


Info: Εφαρμογιάδα #4, Τετάρτη 30 Μαρτίου, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Είσοδος ελεύθερη (απαραίτητη η προεγγραφή).
 
εμφάνιση σχολίων