0
1
σχόλια
250
λέξεις
210

[ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ] The Wheel To Build: Από τα γκαράζ στην Αθηναΐδα

DOCTV.GR
22 Μαρτίου 2016
Για πρώτη φορά στην Αθήνα διοργανώνεται μια έκθεση, ένα custom bike show, για τους φίλους των δύο τροχών. Δίτροχες δημιουργίες, ανακατασκευασμένες από απλούς ανθρώπους που έχουν τη θέληση να λυγίσουν μέταλλο, να ξοδέψουν αμέτρητες ώρες και να τις βάψουν στο χέρι, βγαίνουν από τα γκαράζ και τα συνεργεία και παρουσιάζονται σαν έργα τέχνης μέσα σε γκαλερί. Η καλύτερη κατασκευή θα βραβευτεί, μετά από ψηφοφορία του κοινού, με το τιμητικό βραβείο King of the Wheel.

Εκτός από τις 40 custom-made μοτοσυκλέτες, σε άλλη αίθουσα θα φιλοξενηθούν νέα μοντέλα μεγάλων premium εταιριών (Yamaha, Harley Davidson, BMW, Suzuki) ενώ στο μπαρ του πολυχώρου θα παίξουν 4 εγχώριες μπάντες: οι Mani Deum, Callas, Thriller και Rat Pack Racers.

Οι διοργανωτές μας εξηγούν τι σημαίνει DIY μοτοσικλέτα για όσους την αγαπούν: «Είναι όπως θα φορέσεις το αγαπημένο σου old-school αθλητικό, το αγαπημένο σου –φθαρμένο από τον χρόνο- τζιν παντελόνι ή τη μπλούζα του αγαπημένου σου συγκροτήματος. Έτσι και ο οδηγός, κανακεύει τη μηχανή που έχει φτιάξει από την αρχή.»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOC TV δίνει δύο (2) διπλές προσκλήσεις για την έκθεση The Wheel to Build Motorcycle Show, για το Σάββατο 2 ή την Κυριακή 3 Απριλίου στην Αθηναΐδα. Μπορείτε να στείλετε e-mail με το ονοματεπώνυμό σας στο [email protected] μέχρι τις 12 το πρωί της Παρασκευής 1 Απριλίου. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.


Info: The Wheel to Build Motorcycle ShowΔιοργανωτές: The Real Intellectuals & Caferacecult.gr, 2-3 Απριλίου, 10:00πμ-9:00μμ, Αθηναϊς Πολυχώρος Πολιτισμού, Καστοριάς 36, Αθήνα. Ημερήσια είσοδος: 3 ευρώ
 
εμφάνιση σχολίων