0
1
σχόλια
193
λέξεις
210

7 διεθνή κορυφαία bar προσγειώνονται για 4 ώρες στο πρώτο Hotel Βar της Αθήνας

ΛΕΝΑ ΛΥΔΑΚΗ | ΦΩΤΟ: DOCTV CC3
24 Φεβρουαρίου 2016
Την Τετάρτη στις 16 Μαρτίου και για 4 μόνο ώρες θα λειτουργήσει ένα pop up hotel bar. Δίπλα ακριβώς από το γνωστό μας The Clumsies all day bar, μέσα σ’ ένα αρχοντικό της Αθήνας με 100 χρόνια ιστορία στην οδό Πραξιτέλους, στήνεται το Clumsies Hotel Bar.

Μέσα στους χώρους του The Clumsies Hotel Bar θα συναντηθούν και θα λειτουργήσουν τα καλύτερα ξενοδοχειακά μπαρ του κόσμου, όπως αυτά επιλέχθηκαν και συμπεριλήφθηκαν στη λίστα The World’s 50 Best Bars (2015).

Μπαίνοντας στο ισόγειο, συναντάμε το reception bar The Clumsies, που μας καλωσορίζει και επιβεβαιώνει την κράτηση με ένα welcome cocktail. Προχωρώντας στους δύο ορόφους, θα δούμε επτά προορισμούς σε έναν: Συγκεκριμένα, τα εμβληματικά:
Savoy American bar (Λονδίνο)
Broken Shaker (Μαϊάμι)
Lobster bar (Χονγκ Κονγκ)
Nomad (Νέα Υόρκη)
Dandelyan (Λονδίνο)
Manhattan bar (Σιγκαπούρη)
Dry Martini (Ισπανία)

Ο κάθε προορισμός έχει διαφορετικό concept ενώ τα cocktails θα αντιστοιχούν σε μάρκες. Η μόνη προϋπόθεση είναι να κάνουμε το check in στις 19.00. Οι πόρτες κλείνουν τα μεσάνυχτα.


Ιnfo: The Clumsies Hotel Bar, 16 Μαρτίου, «check in» στις 19:00, έως τις 12:00, στην Πραξιτέλους. Για πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 3232.682.


Διαβάστε επίσης: AΘΗΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ #39: The Clumsies
 
εμφάνιση σχολίων