1
1
σχόλια
186
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

Πιάνο και ακουστικές μελωδίες από τον Prins Obi στο Acoustic Room του Bios-Tesla. To DOC TV είναι χορηγός επικοινωνίας

DOC TV
14 Νοεμβρίου 2015
Άλλη μια σπάνια live εμπειρία, που συνδυάζει τη μελωδική, ευαίσθητη φωνή και τη σαρωτική ενέργεια του πρίγκιπα των Baby Guru, Prins Obi, μας περιμένει στο δεύτερο Acoustic Room του Bios-Tesla.

Ο Prins Obi, συνεχίζοντας τις ακουστικές εμφανίσεις του στο πλαίσιο του Acoustic Roοm, θα μας τραγουδήσει αγαπημένα του τραγούδια, αποκαλύπτοντας μια άλλη πλευρά της καλλιτεχνικής του φύσης που συγκινεί και τις πιο σκληρές καρδιές. Συνολικά θα παρουσιάσει τέσσερις μοναδικές live performances.

Το Tesla, στο πλαίσιο του Acoustic Room, φιλοξενεί έναν αγαπημένο καλλιτέχνη που για μία σειρά συνεχόμενων εμφανίσεων μας ξεναγεί στο ιδιαίτερο μουσικό του σύμπαν. Αγαπημένα τραγούδια, σπάνιες ακουστικές εκδοχές, έκτακτοι καλεσμένοι κάνουν το Acoustic Room μια ξεχωριστή εμπειρία κάθε φορά.

Ο Prins Obi, κατά κόσμον Γιώργος Δημάκης, είναι μουσικός, φαρμακοποιός και μέλος των Baby Guru. Tο πρώτο του ολοκληρωμένο σόλο άλμπουμ, Notions, κυκλοφόρησε από την Inner Ear, με 11 τραγούδια που μας ταξιδεύουν από τα 60s μέχρι σήμερα, συνδυάζοντας την κλασική ποπ με την ηλεκτρονική ψυχεδέλεια.
Info: Prins Obi, κάθε Τετάρτη έως τις 2 Δεκεμβρίου, 21.30. Bios-Tesla, Πειραιώς 84, Γκάζι. Είσοδος ελεύθερη.
 
εμφάνιση σχολίων