0
4
σχόλια
248
λέξεις
ΖΗΝ

4 δώρα που φτιάχνουμε εύκολα με τα χεράκια μας για τους αγαπημένους μας

ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
20 Δεκεμβρίου 2014
Πατήστε εδώ για να δείτε ολόκληρες τις φωτό

Έχουμε δύο επιλογές: μπορούμε είτε να σπαταλήσουμε τα ευρώ μας για να πάρουμε ετοιματζίδικα καλάθια με ποτά, κεριά, γκάτζετ και γλυκά, είτε να φτιάξουμε εμείς τα δώρα μας, μας όχι μόνο με λιγότερα χρήματα αλλά και με περισσότερη αισθητική και αγάπη.

1. ΚΑΛΑΘΙ-ΦΑΝΑΡΑΚΙ ΜΕ ΠΟΤΑ
Γεμίζουμε ένα φανάρι με τα εξής: ένα ποτό της αρεσκείας μας, ένα συνοδευτικό αναψυκτικό, ξηρούς καρπούς, ένα φτιαράκι για παγάκια ή/και μια παγοθήκη, καλαμάκια και αν το ποτό μας παίρνει και κάποιο φρούτο, το βάζουμε και αυτό στη φρέσκια του μορφή.

2. ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑΜΠΛΕΤ
Χρειαζόμαστε ένα ξύλο κοπής, ένα τριγωνικό ξύλο για να το κολλήσουμε από πίσω και να στηριχτεί το ξύλο κοπής όπως στέκονται οι κορνίζες, ένα ακόμα κομμάτι ξύλο, μακρύ όσο η βάση της ταμπλέτας μας και λίγη κόλλα για ξύλο. ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: Κολλάμε το τριγωνικό κομμάτι στο πίσω μέρος του ξύλου κοπής και το τελευταίο κομμάτι στο κάτω μέρος της άλλης μεριάς, για να στέκεται πάνω του το τάμπλετ.

3. ΦΛΙΤΖΑΝΑΚΙΑ-ΚΕΡΑΚΙΑ
Αν δεν ανακαλύψουμε τίποτα ξεχασμένα φλιτζανάκια στην κουζίνα μας, μια βόλτα σε καταστήματα του 1 ευρώ ή σε κάποιο παλαιοπωλείο θα κάνει τη δουλειά. Τα γεμίζουμε με λιωμένο κερί και τοποθετούμε τα φυτίλια στο κέντρο τους.


4. ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ Ή ΚΕΪΚ ΣΤΟ ΒΑΖΟ
Ένα ωραίο βάζο. Μια συνταγή που αγαπάμε. Τα στεγνά υλικά της (αλεύρι, ζάχαρη, σταγόνες σοκολάτας, σταφίδες), τοποθετημένα σε σειρά μέσα στο βάζο. Η συνταγή γραμμένη σε καρτελάκι και δεμένη πάνω στο βάζο με φιόγκο. «Προσθέστε γάλα, ψήστε κι έτοιμο».

εμφάνιση σχολίων