0
1
σχόλια
178
λέξεις
ΖΗΝ

Έχεις την ιδέα; Έχουμε τον τρόπο. Στήριξη της επιχειρηματικότητας μέσα από τον κύκλο προγραμμάτων του EkinisiLAB

DOC TV
25 Οκτωβρίου 2014
Είσαι νέος και έχεις μια φρέσκια επιχειρηματική ιδέα. Ίσως δεν γνωρίζεις πολλά από επιχειρήσεις, όμως αξιοποιείς την τεχνολογία όσο περισσότερο μπορείς, είσαι εξωστρεφής και η ιδέα σου έχει κάτι το μοναδικό. Ξεκινάς λοιπόν να σχεδιάζεις την υλοποίησή της ή βρίσκεσαι ήδη στα πρώτα της στάδια. Πώς όμως μπορεί η ιδέα αυτή να λειτουργήσει, να αναπτυχθεί, να δικτυωθεί και να μεγαλώσει;

Ο κύκλος προγραμμάτων στήριξης νέας επιχειρηματικότητας από το EkinisiLAB απευθύνεται σε νέους ανθρώπους που έχουν μια καινοτόμο ιδέα και ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση, ή σε νέες επιχειρήσεις που βρίσκονται στα πρώτα τους βήματα και αναζητούν καθοδήγηση. Με λίγα λόγια, παρέχει συμβουλευτική για όσα αφορούν μια επιχείρηση: από τη διαμόρφωση στρατηγικής, την προβολή και προώθηση των προϊόντων, μέχρι την αποτελεσματική της λειτουργία.


Info: Δηλώσεις συμμετοχής μόνο ηλεκτρονικά, μέχρι τις 30/10/14 στο ekinisilab-sev.gr για υποστήριξη από τη Δομή EkinisiLAB (Καρύτση 5, Αθήνα) και μέχρι τις 15/11/14 στο sev4enterprise.org.gr για υποστήριξη από τη Δομή EkinisiLAB (Βιβλιοθήκη του ΕΚΕΦΕ, Αγία Παρασκευή). Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής εδώ. 
 
εμφάνιση σχολίων