0
1
σχόλια
216
λέξεις
210

Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι με ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στη world μουσική, στην ΤεχνόπολιςDOC TV
2 Σεπτεμβρίου 2014

Για λόγους ανωτέρας βίας το φεστιβάλ ακυρώθηκε από τους διοργανωτές. Νεότερα θα ανακοινωθούν.

Με μια γιορτή γεμάτη μουσική αποχαιρετά το καλοκαίρι το Happy Festival. To event φιλοξενεί στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων ένα line up που άνετα θα ζήλευαν τα καλύτερα μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης, με σημαντικά ονόματα της παγκόσμιας και της ελληνικής σκηνής, happenings και workshop. Από τη σκηνή του θα παρελάσουν οι Gadjo Dilo, Cuba Beats All Stars (Orishas), Club De Belugas feat. Brenda Boykin, Marinah (ex Ojos de Bruho) y Los Argonautas, Metastaz, Σπύρος Γραμμένος, Penny & the Swingin’ Cats, με ρυθμούς από jazz, soul, funk και latin  μέχρι hip hop, nuevo flamenco και manouche gipsy swing. Το φεστιβάλ μυρίζει χορό από χιλιόμετρα μακριά - οπότε φοράμε άνετα παπούτσια.

ΕΞΤΡΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: Όσοι επισκεφτούν το Happy Festival με εισιτήριο, συμμετέχουν στην κλήρωση ενός πενθήμερου ταξιδιού για δύο (2) άτομα στη Βαρκελώνη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOC TV δίνει 2 (δύο) διπλές προσκλήσεις για το Happy Festival στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας μέχρι τις 12 το πρωί της Παρασκευής 12/09. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.


Info: Happy Festival, 13 Σεπτεμβρίου 2014, Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Ώρα έναρξης: 5:00 μ.μ.. Εισιτ.: 13-20 ευρώ.

εμφάνιση σχολίων